Η μουσική ενώνει τους λαούς. Είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας. Όσο μουντή και αν είναι στις μέρες μας. Είναι η κινητήριος δύναμη για πολλούς από εμάς. Η μουσική είναι τέχνη. Όπως ακριβώς και το ΝΒΑ που με τη δύναμη των παικτών του αλλά και τη θεαματικότητα και το ταλέντο τους έχει κατορθώσει να ενώνει τους πάντες μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες. Είναι σίγουρα το μοναδικό πρωτάθλημα του πλανήτη που συγκεντρώνει τόσο υψηλή θεαματικότητα.

Η μουσική με το ΝΒΑ έχουν ένα ακόμη… κοινό! Οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί ή εξακολουθούν να αγωνίζονται σ΄ αυτό δεν αρέσκονται να ακούνε μουσική και πολλές φορές, να τραγουδούν ακόμη και σε cd (σ.σ. Τόνι Πάρκερ, Σακίλ, ΛεΜπρον, Κόμπι) αλλά επιλέγουν να έχουν στο πλευρό τους τις ωραιότερες τραγουδίστριες των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα σας αναφέρουμε μερικά παραδείγματα για του λόγου το αληθές.

Ο Αμάρε Στουντεμάιρ μπορεί πλέον να είναι παντρεμένος με την επί σειρά πολλώνννννννν ετών αγαπημένη του/μητέρα των τριών παιδιών του Αλέξις Γουέλς αλλά δεν υπήρξε και τόσο…πιστός σε αυτή τη σχέση. Βλέπετε, ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τερ με την τραγουδίστρια Κιάρα. Η Κιάρα έχει… αδυναμία στα ψηλά παλικάρια και το περασμένο Ιανουάριο, όταν οι Χιτ πήγαν στο Λος Άντζελες για το παιχνίδι με τους Κλίπερς, εθεάθη μαζί με τον Λεμπρον Τζέιμς σε ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς. Χωριστά μπήκαν, μαζί έφυγαν και έκαναν… στάση σε μια γωνία για να αγκαλιαστούν τρυφερά. Έκτοτε οι φήμες οργιάζουν παρόλο που η σύζυγος του, Σαβάνα περιμένει το τρίτο τους παιδί. Φήμες που να σημειωθεί ότι δεν έχουν διαψεύσει, ούτε η τραγουδίστρια, ούτε ο παίκτης. Λεπτομέρειες…

Αμάρε Στουντεμάιρ - Αλέξις Γουέλς
Αμάρε Στουντεμάιρ – Αλέξις Γουέλς
Αμάρε Στουντεμάιρ - Κιάρα
Αμάρε Στουντεμάιρ – Κιάρα
Κιάρα - ΛεΜπρον Τζέιμς
Κιάρα – ΛεΜπρον Τζέιμς
Ο Λεμπρον με τη σύζυγο του Σαβάνα

Έντεκα ολόκληρα χρόνια με δυο παιδιά πήρε στον free agent Ρασάρντ Λιούις  για να κάνει πρόταση και να παντρευτεί επιτέλους, τη μητέρα τους, Τζιοβάνι Φόρτες.  Τα πάρε- δώσε του με την Ριάνα παρόλα αυτά, ποιος μπορεί να τα ξεχάσει; Η Ρίρι έχει πιαστεί στα πράσα να βγαίνει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε «μόνος» του, φανερά ξενυχτισμένη, φορώντας μόνο ένα φούτερ(!) αλλά και το σπίτι του! Άσε που ήταν κατά καιρούς, φανατική των Μάτζικ, των Ουίζαρντς και των Χιτ, ομάδες όπου έχει αγωνιστεί ο 34χρονος. Η Ριάνα φημολογείται επίσης, ότι είχε… στενή σχέση και με τον Άντριου Μπάινουμ των Λέικερς.

Ο Ρασάρντ Λιούις με τη γυναίκα του Τζιοβάνι Φόρτες
Η Ριάνα βγαίνει όπως όπως από το  ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Λιούις
Η Ριάνα βγαίνει όπως όπως από το ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Λιούις
Η Ριάνα φημολογείται ότι πέρασε από το κρεβάτι του Άντριου Μπάινουμ
Η Ριάνα φημολογείται ότι πέρασε από το κρεβάτι του Άντριου Μπάινουμ
Η Ριάνα ήταν φανατική οπαδών των ομάδων που αγωνίστηκε ο Λιούις
Η Ριάνα ήταν φανατική οπαδών των ομάδων που αγωνίστηκε ο Λιούις

Η Μπράντι είχε από μικρή… υψηλούς στόχους, όχι μόνο στο τραγούδι αλλά και στα προσωπικά. Συνοδός της στο χορό αποφοίτησης του σχολείου της το 1996 ήταν ο 17χρονος τότε, Κόμπι Μπράιαντ. Η ίδια, έχει κατά καιρούς, δηλώσει ότι ήταν και παραμένουν μόνο φίλοι αλλά την πιστεύει κανείς; Στις αρχές του 2004 ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Κουεντίν Ρίτσαρντσον και ήταν πολύ χαρούμενη για τον επικείμενο γάμο της. Δεκαπέντε μήνες αργότερα, χώρισαν επεισοδιακά, χωρίς να έχουν προλάβει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο 17χρονος Κόμπι στο χορό αποφοίτησης με την Μπράντι
Ο 17χρονος Κόμπι στο χορό αποφοίτησης με την Μπράντι
Ο χωρισμός του Ρίτσαρντσον με την Μπράντι ήταν επεισοδιακός
Ο χωρισμός του Ρίτσαρντσον με την Μπράντι ήταν επεισοδιακός

Η άλλοτε «κολλητή» της Μπράντι, Μόνικα έχει παντρευτεί τον Σάνον Μπράουν, των Νικς και έχουν μαζί μια κόρη, τη Λάια Σάνον. Ο Μπράουν έχει επίσης, ένα γιο, τον Σάνον Κρίστοφερ και η Μόνικα δυο γιους, τον Ρόντνεϊ Ραμόν και τον Ρομέλο Μοντέζ . Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δώσει δικαιώματα!

Ο Σάνον Μπράουν είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της Μόνικα
Ο Σάνον Μπράουν είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της Μόνικα

Η Κίσια Κόουλ ήταν παντρεμένη με τον Ντάνιελ Γκίμπσον των Καβαλίερς από το Μάιο του 2011 ενώ ένα χρόνο νωρίτερα, είχαν υποδεχτεί στο κόσμο το γιο τους, Ντάνιελ Χίραμ Γκίμπσον τζούνιορ. Πριν από ενάμιση μήνα, επιβεβαίωσε η ίδια τον χωρισμό τους μετά το όργιο φημών που ήθελαν τον Γκίμπσον να την απατά συστηματικά! Η Ταμία με τον Γκραντ Χιλ ωστόσο, έχουν βάλει γερά θεμέλια στο γάμο τους, που κρατάει από το 1999. Οι δυο τους γνωρίστηκαν με… προξενήτρια την Ανίτα Μπέικερ σ’ ένα ραντεβού στα τυφλά και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Μίλα Γκρέις και την Λάιλ Ρόουζ.

Η Κίσια Κολ με τον Ντάνιελ Γκίμπσον
Η Κίσια Κολ με τον Ντάνιελ Γκίμπσον
Η Ταμία είναι παντρεμένη με τον Γκραντ Χιλ από το 1999
Η Ταμία είναι παντρεμένη με τον Γκραντ Χιλ από το 1999

Τέλος, ο πρώην των Λέικερς, ηθοποιός στη πορεία, Ρικ Φοξ «κλέφτηκε» το 1999 με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Βανέσα Γουίλιαμς. Ο γάμος τους έγινε στη Καραϊβική το καλοκαίρι και το Σεπτέμβριο, ξαναπαντρεύτηκαν παρουσία συγγενών και φίλων στη Νέα Υόρκη. Το Μάιο του 2000 γεννήθηκε η κόρη τους και τον Αύγουστο του 2004 ο Φοξ, αφού πρώτα είχε πιαστεί on camera, να ερωτοτροπεί με κάποια άλλη, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Η Βανέσα Γουίλιαμς ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Ρικ Φοξ