Η νέα φανέλα του Κοροίβου

Τις νέες εμφανίσεις που θα φορά στο Πρωτάθλημα της Α2 για την σεζόν 2019-2020 καθώς και τους χορηγούς αυτών, παρουσίασε ο Κόροιβος Αμαλιάδας!

«Το Μνημείο των Αθανάτων»:
Ξεκινησε φέτος η σημαντική χορηγική συμβολή του «Μνημείου των Αθανάτων», του Διεθνούς Ιδρύματος που επενδύει στην Αρχαία Ήλιδα με στόχο την ανάδειξη της γενέτειρας των Ολυμπιακών Αγώνων και σημείο αναφοράς την Εκεχειρία και το Ευ Αγωνίζεσθαι. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κος Μάκης Χαβάτζιας, «ο Κόροιβος αποτελεί μια ομάδα- Πρέσβη της Εκεχειρίας, καθώς είναι η μόνη Ελληνική Ομάδα και η μόνη στον κόσμο που εδρεύει στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ήθος της Ομάδας και των παραγόντων της, καθώς και η αγάπη της τοπικής κοινωνίας για τον ΚΟΡΟΙΒΟ,
μας επέτρεψε να πράξουμε το αυτονόητο, να σταθούμε κοντά στην ομάδα και να συμβάλουμε στην άνοδό της εκεί που ανήκει. Στην Α1 κατηγορία». Το «Μνημείο των Αθανάτων» έχουμε την χαρά και την τιμή να αποτελεί τον Χρυσό χορηγό μας.

Hellas Oil A.E. :
Στο πίσω μέρος της φανέλας βρίσκεται η Hellas Oil Α.Ε., εταιρεία που δραστηριοποιείται στη εξαγωγή ελαιολάδου, στην Ιταλία, σε χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης καθώς και στις Η.Π.Α. και η οποία για άλλη μια χρονία συμβάλλει σημαντικά χορηγικά στην ομάδα μας!

Ελπίζουμε οι εμφανίσεις να αποτελέσουν τις εμφανίσεις των πρωταθλητών της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και να μας οδηγήσουν στη επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Basket League.