«Η Νίκη σε χρειάζεται!»

Niki_Volou_Basketball_LogoΤην κατηγορία παίζει στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Σιάτιστα, η Νίκη και οι βολιώτες καλούν τον κόσμο να βρεθεί στην Κοζάνη και να ενισχύσει την ομάδα στην κατάκτηση της νίκης.

Η ανακοίνωση:
«Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα μας, ο μεγαλύτερος σύλλογος της Μαγνησίας, η Νίκη Βόλου, παίζει την σωτηρία της σε ένα ματς δίχως αύριο στη Σιάτιστα Κοζάνης με αντίπαλο την τοπική ομάδα, για την τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ο κόσμος της Νίκης Βόλου έχει ζήσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Λύπες και χαρές, προκλήσεις και συγκινήσεις, τιμές κι ανεπανόρθωτες ζημιές και λάθη. Ένα, όμως, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του: Ήταν πάντα συσπειρωμένος και δυνατός.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου μας καλεί τον κάθε Νικιώτη φίλαθλο να κάνει το καθήκον του: Την Κυριακή να βρίσκεται στην κωμόπολη της Κοζάνης και να υψώσει μία μεγάλη ασπίδα δίπλα στα παιδιά μας, στους καλαθοσφαιριστές μας, που φέτος κρατούν τη σημαία μας ψηλά και θα κλειδώσουν την παραμονή μας στις Εθνικές κατηγορίες.

Η Νίκη είναι και θα είναι εδώ! Κι είσαι εσύ αυτός που θα την κρατήσει ζωντανή.
Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται!».