«Η ομάδα φτιάχνεται για να πρωταγωνιστήσει»

polytarxpuΟ Μιχάλης Πολυτάρχου έκλεισε την πόρτα σε ουκ ολίγες ομάδας για το χατίρι του Περιστερίου. Στις πρώτες δηλώσεις του ως μέλος της περιστεριώτικης οικογένειας, ο νέος ηγέτης των «κυανοκιτρίνων» εξήγησε τα πως και τα γιατί της επιλογής του.

«Όσο δύσκολο ήταν για μένα να αφήσω μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, άλλο τόσο εύκολο ήταν να πάρω την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στο Περιστέρι, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και σπουδαία μπασκετική παράδοση. Το προπονητικό επιτελείο μου εξήγησε τι θέλει από μένα και ήταν ακριβώς αυτά που ήθελα να ακούσω για το επόμενο βήμα μου, οπότε δεν υπήρχε για μένα άλλη επιλογή», τόνισε αρχικά ο έμπειρος άσος και συνέχισε, οριοθετώντας τους στόχους της ομάδας.

«Θα δώσουμε όλοι μας ότι έχουμε ώστε σε δυο χρόνια το Περιστέρι να ξαναβρεθεί εκεί που ανήκει: Στην Α1. Η ομάδα φτιάχνεται για να πρωταγωνιστήσει». Καταλήγοντας ο Πολυτάρχου έδωσε μια υπόσχεση και στον κόσμο του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: «Σε κάθε αγώνα θα δίνω το… 1000% ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο!»