Η προσοχή στη Σιάτιστα

basketballΗ προσπάθεια όλων ήταν μεγάλη και φέτος σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος του 1ου  ομίλου Βορρά όμως έφτασε το τέλος της διαδρομής. Κάποιους τους βρίσκει με το χαμόγελο της επιτυχίας, κάποιους άλλους ικανοποιημένους με το ότι έμειναν ανταγωνιστικοί σε όλη σχεδόν την πορεία και κάποιους άλλους με ένα παράπονο στα χείλη που παρά την θέληση και τους κόπους τους, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε τελικά.

Βέβαια, δεν έχουν κριθεί όλα, με το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με την Σιάτιστα να αναμένεται σίγουρα με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 33 βαθμούς με τους Βολιώτες να έχουν τον πρώτο λόγο έχοντας κερδίσει στον πρώτο γύρο με 19 πόντους ενώ στα υπέρ της Σιάτιστας είναι ότι ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής θα γίνει στην έδρα της.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το άγχος απουσιάζει με την ΑΕΛ να αποχαιρετά την Γ΄ Εθνική με έναν εκτός έδρας αγώνα στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης Βόλου ενώ το τελευταίο παιχνίδι του Αίολου θα είναι επίσης εκτός με αντίπαλο την πολύ καλή φέτος Καστοριά.

Ο αγώνας του Αγρινίου με τον Ηρακλή Κοζάνης ματαιώθηκε μετά από το αίτημα των φιλοξενουμένων ενώ Πρωτέας και Καρδίτσα θέλουν να διπλασιάσουν τις φετινές επιτυχίες τους απέναντι σε Μελίκη και Βόνιτσα αντίστοιχα ενώ 13 νίκες αναμένεται να είναι ο φετινός απολογισμός των Διόσκουρων Κοζάνης αφού έχουν εύκολο έργο απέναντι στον Εδεσσαϊκό.

Το πρόγραμμα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής:

Μελίκη – Πρωτέας Γρεβενών (ΔΑΚ Μελίκης, 18:00)
Αγρίνιο – Ηρακλής Κοζάνης 20-0 α.α.
Βόνιτσα – Καρδίτσα (ΔΑΚ Βόνιτσας, 18:00)
Μεταμόρφωση Βόλου – ΑΕΛ (Β. Παρασκευοπ., 18:00)
Σιάτιστα – Νίκη Βόλου (Σιάτιστας νέο, 18:00)
Καστοριά – Αίολος Αστακού (Καστοριάς, 18:00)
Διόσκουροι Κοζάνης – Εδεσσα (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)