Η συνεργασία Δήμου Αμαρουσίου και Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών έφερε υπερσύγχρονα ανοικτά γήπεδα…

Ήταν ένα έργο που το χρειαζόταν η περιοχή του Αμαρουσίου. Να αναπλαστούν τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Δημοτικού Γυμναστηρίου “Σπύρος Λούης”. Και η συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου και της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών Αμαρουσίου, της οποίας ηγείται ο έμπειρος προπονητής Δημήτρης Γκόφας, απέδωσαν καρπούς. Τα ανοικτά γήπεδα απέκτησαν άλλη μορφή, έγιναν υπερσύγχρονα, φέροντας σε αυτό την υπογραφή της Μεγάλου Χορηγού του Σωματείου EDEKA A.E. Τεχνική Μελετητική!

Τα ολοκαίνουργια υπερσύγχρονα ανοικτά γήπεδα του Δημοτικού Γυμναστηρίου “Σπύρος Λούης” επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης την Πέμπτη 27 Απριλίου, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Σπύρο Σταθούλη, Ρένα Χαλιώτη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νικόλαο Πέππα.

Παρόντες επίσης ήταν ο υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Δημήτρης Γκόφας, ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της EDEKA Α.Ε. Τεχνική Μελετητική, Στάθης Πονηράκος, η Αντιπρόεδρος της εταιρείας και της Ακαδημίας Όλγα Πονηράκου και ο Νομικός Σύμβουλος της εταιρείας και της Ακαδημίας Άρης Λυχναράς.

Πατούλης: “Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που προάγει τον αθλητισμό”

«Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, η εποικοδομητική συνεργασία της Διοίκησης και της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών με την ευγενική χορηγία της εταιρείας EDEKA A.E. συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του σημαντικού έργου ανάπλασης των ανοικτών γηπέδων του Γυμναστηρίου “Σπύρος Λούης”. Στηρίζουμε και ενισχύουμε κάθε πρωτοβουλία που προάγει τον αθλητισμό στην πόλης μας και ιδιαίτερα στους νέους μας. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς, που συνέβαλαν στην αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων», τόνισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης κατά την επίσκεψή του στα γήπεδα.

Το έργο περιελάμβανε την εκ βάθρων επισκευή του δαπέδου των γηπέδων σε υπερσύγχρονα πρότυπα, όπου τοποθετήθηκε τάπητας τελευταίας τεχνολογίας από αλλεπάλληλες και διασταυρούμενες στρώσεις cuhion, ένα αντιολισθητικό και αντικραδασμικό υλικό για την ασφάλεια και προστασία της σωματικής υγείας των αθλουμένων, ενώ τοποθετήθηκαν και καινούργιες μπασκέτες άριστης ποιότητας. Η διαγράμμιση και γραμμογράφηση των γηπέδων έγινε με λευκές γραμμές, από χρώματα ανθεκτικά στη χρήση και την υπεριώδη ακτινοβολία (μαλακό PVC). Στο έργο συμπεριλήφθηκε, επίσης, η ανάπλαση και ο καλλωπισμός του χώρου πέριξ των ανοικτών γηπέδων (παγκάκια, κηπουρική, φρεάτια). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα λειτουργεί μόλις ένα ακόμη γήπεδο με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές γεγονός που κάνει την υλοποίηση του εν λόγω έργου ακόμη σπουδαιότερη.