Η τοποθέτηση των αθλητών της Πεντέλης…

Οι παίκτες της Πεντέλης μετά τα χθεσινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Εσπερο Καλλιθέας τοποθετήθηκαν με ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν ζητώντας από την Ομοσπονδία να επιβάλλει τις κυρώσεις που προβλέπονται ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχηθεί περαστικά στη μητέρα του Κώστα Σαλτουρίδη, η οποία και τραυματίστηκε ύστερα από ρίψη αντικειμένου…

 

Αναλυτικά:

 

«Με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν χθες μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του ΕΣΠΕΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ θα θέλαμε οι παίχτες της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ καταρχήν να ευχηθούμε περαστικά στη μητέρα του συναθλητή μας Κώστα Σαλτουριδη γιατί η υγεία είναι πάνω από όλους και από όλα. Στη συνεχεία θα θέλαμε να καταδικάσουμε τα επεισόδια αυτά, και να ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία παντώς υπευθύνου.

Το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα είναι ένας χώρος που προάγει τον πολιτισμό και έχει ως σκοπό να προσελκύσει τους νέους. Γεγονότα σαν τα χθεσινά έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα και βάζουν ακόμα και σκέψεις σε μας τους παίχτες την επόμενη φορά να ζητήσουμε από τις οικογένειες μας να μην έρθουν στο γήπεδο να μας δουν υπό τον φοβο του να μην τραυματιστούν από κάποιο ανεγκέφαλο που πετάει αντικείμενα σε πλήθος κόσμου που αποτελείται από οικογένειες με παιδιά.

Εκφράζουμε την αμέριστη εμπιστοσύνη μας στην Ομοσπονδία και στα αρμόδια όργανα ότι θα επιβάλουν τις κυρώσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι τέτοια φαινόμενα θα εξαλειφθούν μόνο αν υπάρξουν οι αντίστοιχες τιμωρίες.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους δικούς μας φιλάθλους τόσο για την στάση που κράτησαν απέναντι στη βία και τις προκλήσεις που δέχτηκαν χθες, όσο και για τη στάση τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς που σε κάθε εντός έδρας αγώνα μας δημιουργούν ένα φίλαθλο πνεύμα αντάξιο των αξιών που πρεσβεύει η ομάδα μας και που θα θέλαμε να βλέπουμε σε κάθε έδρα που επισκεπτόμαστε ως αντίπαλοι και εμείς.

Οι αθλητές της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ».