Η ΧΑΝΘ στη Β’ εθνική, η Μακαμπή στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής, αλλαγές στα προγράμματα

Η αποχώρηση των Τρικάλων από την Α2 ήταν αναμενόμενο ότι θα προκαλέσει ντόμινο ανακατατάξεων. Με την Ευρώπη Πευκοχωρίου να αποδέχεται με… συνοπτικές διαδικασίες την πρόκληση να αγωνιστεί στην Α2, αφήνοντας έτσι κενή θέση στη Β’ εθνική.

Την οποία θα καλύψει η ΧΑΝΘ που αποδέχθηκε την σχετική πρόταση της ΕΟΚ και θα είναι εκείνη που θα συμπληρώσει τον όμιλο του Βορρά. Όσον αφορά τη θέση της ΧΑΝΘ, αυτή θα συμπληρωθεί στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής από τη Μακαμπή…

Οι ανακατατάξεις αυτές προκαλούν και αλλαγές στα προγράμματα, όπως γνωστοποίησε η ομοσπονδία.

Αναλυτικά…

“Ο αγώνας των Σωματείων ΧΑΝΘ – ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος), της 6/10/2018, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/10/2018 και ώρα 17.00, στο Αθλητικό Κέντρο ΧΑΝΘ «Μ. ΤΣΙΚΙΝΑΣ».

Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΟΦΗ – ΑΕ Καλλιθέα Ρόδου, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 14/10/2018 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 13.00, στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ»”.

.
Διαβάστε ακόμη…