Το παιχνίδι που μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί «καυτό» ντέρμπι κορυφής θα γίνει στη Κοζάνη ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον Αργοναύτη. Οι δύο ομάδες καλούνται να λύσουν τις «διαφορές» τους στα πλαίσια της 20ης ημέρας, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεχάσουν ότι έγινε τη προηγούμενη αγωνιστική και τον αγώνα που δεν είχε το επιθυμητό γι΄αυτούς αποτέλεσμα, έχοντας στα υπέρ τους τη νίκη του πρώτου αγώνα(με επτά πόντους). Ενώ οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχουν τη καλή ψυχολογία με το μέρος τους η οποία προέρχεται από τις συνεχόμενες επιτυχίες που τους έχουν φέρει πρώτους αλλά και με διαφορά ενός πόντου την οποία θα κάνουν τα πάντα για να μην τη χάσουν.

Το σερί του Άργος Ορεστικό καλά κρατεί και αυτή τη φορά μπροστά του θα βρει τους Τιτάνες Παλαμά οι οποίοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες επιτυχίες και στην έδρα τους μπορούν να αποδειχτούν αρκετά επικίνδυνοι.

Οι Διόσκουροι έχουν πετύχει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και θέλουν πολύ να συνεχίσουν με τον ίδιο νικηφόρο τρόπο και κόντρα στον Αστέρα Λάρισας που όμως «καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης αφού δεν έχει εξασφαλίσει οριστικά τη παραμονή στη κατηγορία. Στον πρώτο γύρο η ομάδα της Κοζάνης αν και είχε δυσκολευτεί πολύ είχε κερδίσει το παιχνίδι με έναν πόντο.

Ο Αετός Κιλκίς έχει μια ευκαιρία να διεκδικήσει τη πρώτη του νίκη έστω και τώρα, στη «δύση» του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τα Γιάννενα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση για τη σωτηρία τους αλλά έχουν κάποιες ελπίδες ενώ ακόμη λιγότερες, σχεδόν ανύπαρκτες, είναι αυτές που παλεύει να διασώσει η Αριδαία η οποία έχει έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο όπως ο Πρωτέας Γρεβενών, μπροστά της.

Τέλος, την 14η νίκη του θα διεκδικήσει ο Φοίνικας Λάρισας μέσα στον ΒΑΟ ενώ για τους Θεσσαλονικείς που θα αγωνίζονται στην έδρα τους θα είναι μόλις η πέμπτη.

Το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής:

ΒΑΟ – Φοίνικας Λάρισας (BAO, 18:00)
Ηρακλής Κοζάνης – Αργοναύτης  (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
Αριδαία – Πρωτέας Γρεβενών   (ΔΑΚ Αριδαίας, 18:00)
Αετός Κιλκίς – Ιωάννινα  (Β΄ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
Τιτάνες Παλαμά – Αργος Ορεστικό   (Παλαμά, 18:00)
Αστέρας Λάρισας – Διόσκουροι Κοζάνης  (Αλκαζάρ, 18:00)