Η A.H.E.P.A στηρίζει το 2o BOB HURLEY camp

Το «2nd Bob Hurley Skills Camp» είναι το απόλυτο μπασκετικό event της άνοιξης, καθώς η επιστροφή στην Ελλάδα του Hall of Famer προπονητή, BOB HURLEY μαζί με τον Πρόεδρο του Hoop Group, Mr. ROB KENNEDY έχουν μαγνητίσει το ενδιαφέρον. Δεκάδες αθλητές – μαθητές έχουν δηλώσει συμμετοχή με στόχο να λάβουν χρήσιμες εκπαιδευτικές συμβουλές αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τον Αμερικανικό τρόπο προπόνησης!

Σε αυτό το μεγάλο μπασκετικό γεγονός αρωγός στέκεται η A.H.E.P.A. (ICARUS CHAPTER 36), η οποία σε δύο MVP (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι 2001-2003) που θα ξεχωρίσει ο coach HURLEY θα δώσει 1.000 ευρώ χορηγία για το Hoop Group Academic Elite Recruiting Camp που θα λάβει χώρα τον Ιούλιο στο East Stroudsburg Pennsylvania των Η.Π.Α. ή για τις υπηρεσίες Recruiting Services του Hoop Camp.

Παράλληλα, θα προσφέρει σε όλα τα αγόρια που γεννήθηκαν μεταξύ 2001-2003 και έχουν εγγραφεί στο «2nd Bob Hurley Skills Camp»-O.A.K.A. μια επιχορήγηση 250 ευρώ για το Hoop Group Academic Elite Camp τον Ιούλιο (24-30/7), ενώ όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στο Academic Elite Recruitment Camp η A.H.E.P.A. προσφέρει δωρεάν συμμετοχή στο «2nd Bob Hurley SkillsCamp».

Μετά από απαίτηση δεκάδων αθλητών ο προπονητής που έγινε συνώνυμο της επιτυχίας στα high schools των ΗΠΑ επιστρέφει σε ένα διπλό camp που θα γίνει και φέτος το απόλυτο μπασκετικό event της άνοιξης. Από την 1 Μαΐου μέχρι τις 3 στο “All Star Arena” του ΟΑΚΑ και από τις 4 μέχρι τις 5 Μαΐου στο «Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ραφήνας», το οποίο παραχωρούν ο ΑΟ Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας, ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π., ο BOB HURLEY για πέντε ώρες θα μοιράζεται τις αστείρευτες γνώσεις του και θα προπονεί τους αυριανούς πρωταγωνιστές του ελληνικού μπάσκετ.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο coach BOB HURLEY, θεωρείται μία εμβληματική φυσιογνωμία για το Αμερικάνικο μπάσκετ, καθώς από το 2010 είναι μέλος του “Naismith Memorial Basketball Hall of Fame”. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ήταν προπονητής στο St. Antony από το 1972 μέχρι το 2017, έχοντας κατακτήσει 28 πρωταθλήματα Πολιτείας και 4 Εθνικά, ενώ έχει στείλει περισσότερους από 150 αθλητές με πλήρη υποτροφία σε Division I Κολέγια, ενώ έξι εξ αυτών έγιναν NBA draft picks πρώτου γύρου. Οι προσωπικές διακρίσεις για τον ίδιο είναι εξίσου πολλές, καθώς έχει ανακηρυχτεί τρεις φορές USA Today National Coach of the Year, Naismith Boy’s High School Coach of the Year, έχει λάβει το βραβείο ESPY Καλύτερου προπονητή, ενώ είναι μόλις ο τρίτος high school coach που γίνεται μέλος του Naismith Memorial Basketball Hall of
Fame!

Εκτός του Hurley, στην Ελλάδα θα βρεθεί και ο Πρόεδρος του Hoop Group, Mr. ROB KENNEDY, ο οποίος θα μιλήσει σε παίκτες και γονείς για όσα πρέπει να κάνουν για να γίνει το όνειρο μίας αθλητικής υποτροφίας σε ένα Αμερικανικό Κολλέγιο πραγματικότητα. Η διαδικασία που ακολουθείται, μύθοι κι αλήθειες, μικρά μυστικά, συμβουλές κι απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο των ομιλιών που θα έχουν την μορφή mentoring.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://hoopcamp.ticketspice.com/2nd-bob- hurley-skills-camp-2019 ή στα τηλέφωνα 6946505332 και 6981258380.