Θέαμα μοναδικό, ανεπανάληπτο στην 3η επίδειξη ΑΜΕΑ στο κλειστό της Αργυρούπολης…

Στο κλειστό των Αργοναυτών στην Αργυρούπολη το απόγευμα της Δευτέρας 14/5 δεν άκουγες μπάλες να χτυπάνε το παρκέ. Δεν ακούγονταν φωνές από παιδιά που παίζουν, μαθαίνοντας τα “μυστικά” του αγαπημένου τους σπορ. Κι όμως το κλειστό έσφυζε από ζωή… Έσφυζε από ζωντάνια. Από πρόσωπα που έλαμπαν, από μάτια που – αν και δακρυσμένα κάποια – “γυάλιζαν”, βλέποντας για μία ακόμη φορά το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα. Να μετουσιώνεται σε πράξη το όραμα της σύγχρονης “Αταλάντης” που βλέπει στη δική της… εκστρατεία να προσέρχονται όλο και περισσότεροι εθελοντές. Λογικό, άλλωστε, διότι η “εκστρατεία” της έχει στόχο να αναδείξει το αυτονόητο. Ότι δεν υπάρχουν “διαφορετικοί” άνθρωποι, άνθρωποι με “ειδικές ανάγκες”, αλλά υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι…

Και η 3η επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ του συλλόγου “Δεν υπάρχουν Άνθρωποι με ειδικές Ανάγκες Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι’’, του οποίου ηγείται η… σύγχρονη “Αταλάντη” η Σύλβια Αντώναρου στο κλειστό των Αργοναυτών στην Αργυρούπολη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Και σε κόσμο, αλλά και σε πάθος.

Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Μοναδικό… Που όμοιό του θα έχουμε τη χαρά να γευτούμε και να απολαύσουμε στην επόμενη επίδειξη Μόδας που θα γίνει. Διότι είναι κάτι από δεδομένο ότι θα υπάρξουν και άλλες επιδείξεις, στις οποίες όλοι οι συμμετέχοντας, όρθιοι και καθιστοί θα δώσουν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό…

Όπως τον έδωσαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (14/5), κάνοντας όλους όσοι κατέκλυσαν απ’ άκρη σ’ άκρη το κλειστό της Αργυρούπολης να συγκινηθούν. Να βουρκώσουν. Να ενθουσιαστούν. Να χειροκροτήσουν όλους τους συμμετέχοντες με πάθος. Διότι το μήνυμα έφυγε από εκείνους και σίγουρα οι αποδέκτες του θα είναι δεκάδες, εκατοντάδες… Η πρόεδρος του συλλόγου Σύλβια Αντώναρου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, οι συνεργάτες της το ίδιο, όπως και ο Δήμαρχος Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος δήλωσε πως πραγματικά ήταν από τις καλύτερες εκδηλώσεις του Δήμου και είναι πολύ συγκινημένος για όλο αυτό που έζησε. Όλοι όσοι συνεργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε στην 3η επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ το μόνο που μπορούσαν να πουν τόσο με το τέλος της βραδιάς, όσο και μερικά 24ωρα αργότερα είναι απλά ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα τους και φυσικά τους χορηγούς τους που ήταν πολύτιμη η βοήθεια τους στο να στηθεί όλο αυτό το έργο!!!

Το infobasket.gr ήταν μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας και ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή όλων μας που αποτελούμε κομμάτι αυτής της προσπάθειας.

 

Φωτογραφίες: Γιάννης Γκογκόπουλος 

.
Διαβάστε ακόμη…