“Θα νικήσει το Περιστέρι στον… πόλεμο”!

ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÁÑÇÓ PERISTERI - ARISΗ ήττα στη Λιβαδειά κρατάει το Περιστέρι στην επικίνδυνη ζώνη, όμως οι ιθύνοντες τον σύλλογο δεν κρύβουν ότι έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας. Κι από τη στιγμή – που όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους – έχουν κόσμο σαν κι αυτόν που τους “συντρόφεψε” στο ματς με τη Λιβαδειά, δεν φοβούνται κανέναν! Άξιο, εξάλλου αναφοράς είναι το γεγονός ότι στην ανακοίνωσή τους μνημονεύουν και τους διαιτητές της αναμέτρησης, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την αξιόλογη διαιτησία τους, δείχνοντας έτσι ότι στο σύλλογο των “δυτικών προαστίων” ξέρουν να αναγνωρίζουν αυτούς που προσπαθούν για το καλό του αθλήματος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
“Ο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το «παρών» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λιβαδειά.

Η παρουσία τους ήταν συγκινητική. Παρότι χάθηκε μια μάχη, ο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα νικήσει στον πόλεμο αφού με τέτοιο κόσμο δεν φοβόμαστε κανέναν! Η αναμέτρηση του Σαββάτου (2/4) με το Παγκράτι είναι η επόμενη πρόκληση και η μάχη που πρέπει να κερδηθεί!

Παράλληλα ο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θέλει να συγχαρεί τους διαιτητές της αναμέτρησης με τη Λιβαδειά κ. Πουρσανίδη Κ.-Ταρενίδη Στ. και Ζαχαρή για την ακριβοδίκαια αντιμετώπιση τους και στις δύο ομάδες.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ”.