Θα “σπάσει” το καρέ της κορυφής στον 1ο Νότου

ball1Το… καρέ της κορυφής θα “σπάσει” το βράδυ της Κυριακής, καθώς δύο από τους τέσσερις “συγκάτοικους” μάχονται μεταξύ τους και μόνο ένας θα φύγει χαμογελαστός από το παρκέ. Στο κλειστό της Καλλιθέας θα πέσουν τα βλέμματα, εκεί όπου ο Πόλις φιλοξενεί την Ακράτα. Οι δύο ομάδες μετρούν στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις ισάριθμες νίκες κι εκείνο που επιζητούν είναι τη διεύρυνση αυτού του σερί, που συνάμα θα επιτρέψει στο νικητή να παραμείνει στο… ρετιρέ.

Ο ΚΑΟΚ μετά το στραβοπάτημα της περασμένης αγωνιστικής, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αντιμετωπίζοντας τον Ίκαρο Καλλιθέας. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την τρίτη καλύτερη επίθεση στον όμιλο, αλλά θα πρέπει ν΄ αποδείξουν ότι μπορούν να τα πάνε εξίσου καλά κόντρα στην πιο “σφιχτή” άμυνα του ομίλου! Μετά τις δύο αποτυχημένες εξόδους η Νέα Ιωνία επιστρέφει “σπίτι” της, ευελπιστώντας ότι θα επιστρέψει και στα θετικά αποτελέσματα. Έργο δύσκολο, πάντως κόντρα στον Μανδραϊκό, που δείχνει πολύ καλά στοιχεία στο παρκέ και σίγουρα δεν θέλει να χάσει την επαφή με την κορυφή…

Στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά… ψυλλιασμένος κόντρα στον Σπαρτιατικό, που πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι εάν “πιάσουν” επιθετικά το μ.ο. πόντων που σημειώνουν (76), αναμένεται να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα από τους μαχητικούς πάντως αντιπάλους τους. “Γειτονικό” ντέρμπι μπορεί να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό και τον Γλαύκο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη που θα τους κρατήσει κοντά στην κορυφή, ενώ στο Ναύπλιο η έλευση νέου προπονητή (Παύλος Νώντας) κάνει ιδιαιτέρως επικίνδυνη την ομάδα του Οίακα, που φιλοξενεί την Πεντέλη κι εκείνο που ψάχνει είναι νίκες για να ξεφύγει από την “ουρά” του βαθμολογικού πίνακα. Η ήττα (και) στη Σπάρτη έχει βάλει στην… πρίζα τον Χαρίλαο Τρικούπη, που δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στη ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Οίκας Ναυπλίου – Πεντέλη (Ναυπλίου, 17:00)
Απόλλων Σμύρνης – Σπαρτιατικός (Απόλλωνα, 17:00)
Χαρίλαος Τρικούπης – ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ (Μεσολογγείου, 17:00)
Πόλις Καλλιθέας – Ακράτα (Εθν. Αντίστάσεως, 17:00)
ΚΑΟΚ – Ικαρος Καλλιθέας (Κορίθου, 17:00)
Κεραυνός Αιγίου – Γλαύκος (Αιγίου, 17:00)
Ν. Ιωνία – Μανδραϊκός (Ν. Ιωνίας, 17:00)