Θα συνεχίσει να φορά τα “μπλε” του Εθνικού ο Γιατρούδης

Ήταν ένας από τους βασικούς “εγκεφάλους” στη χρονιά που ολοκληρώθηκε για τον Εθνικό. Και η επιτροπή μπάσκετ της ομάδας φρόντισε να κρατήσει αυτόν τον “εγκέφαλο” για μία ακόμη σεζόν στα “μπλέ”! Ο λόγος για τον Βασίλη Γιατρούδη, που θα κρατά και πάλι τη “μπαγκέτα” του Εθνικού, από τη θέση του πλέι μέικερ, με το νεαρό άσο να δηλώνει πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη, αλλά και διατεθειμένος να παραμείνει στα “μπλε” για πολλά χρόνια ακόμη!

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“H Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Γιατρούδη. Ο νεαρός Έλληνας καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση 1, την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα μας και ήταν από τους διακριθέντες στην παρθενική του σεζόν στην Α2 (αγωνίστηκε σε 25 ματς με 15 λεπτά μ.ο ,σκοραροντας 71 πόντους και ξεχώρισε στην κατηγορία στα λάθη έχοντας μόνο 20).

Ο Βασίλης Γιατρούδης έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα στον Ιωνικό Νικαίας. Ο παίκτης της ομάδας μας έχει κληθεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ θα αγωνιστεί στις 22 με 26 Ιουλίου στο τουρνουά ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας με το πολεμικό ναυτικό. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γήπεδο στο Γουδί”.

Από την πλευρά του ο Γιατρούδης τόνισε μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Εθνικό: «Ήταν Τιμή μου που ήμουν μέλος στα 95 χρόνια αυτού του ιστορικού συλλόγου, θέλω να γιορτάσω και τα 100 χρόνια του Εθνικού ως αρχηγός ως τότε. Στόχος μου είναι φέτος να κάνω ευτυχισμένος όλους τους συμπαίκτες μου όπως λένε οι Coach για τους playmaker,

Ευχαριστώ πολύ την Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού και ιδιαίτερα τους κύριους Καραφαντή και Σκιαθίτη για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Επίσης, πιστεύω ότι με τον Coach Μουριχιδη η συνεργασία μας θα είναι άψογη για το καλό του συλλόγου!!

Τέλος, θέλουμε όλος ο κόσμος του Εθνικού να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα στη νέα προσπάθεια που γίνεται και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να τον δικαιώσουμε. Μεγάλο μου όνειρο είναι να μείνω χρόνια σε αυτήν την ομάδα και αν όχι να ξεπεράσω να πλησιάσω σε συμμετοχές και προσφορά τους ιστορικούς παίκτες του Εθνικού, τους κύριους Μπρουστα και Κορκόδειλο».