Θεοδωράκος: «Στο τέλος θα τα καταφέρουμε…»

gas aetosΉρθε από την Α΄ ΕΣΚΑ και εμπλουτίζει πλέον τις εμπειρίες του στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2. Ο λόγος για τον Ιάσωνα Θεοδωράκο, που αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του μπάσκετ και ο οποίος αγωνίζεται με υποσχετική φέτος στον Αετό από τον Α.Ο. Ζωγράφου. Ο 20χρονος γκαρντ, ύψους 1.88, μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΓΑΣ Αετός στο facebook για την φετινή του εμπειρία στην Α2 αλλά και για το καθοριστικής σημασίας παιχνίδι που ακολουθεί το προσεχές Σάββατο (28/3, 5 μ.μ.), με τη Δόξα Λευκάδας στο κλειστό του Στρέφη. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θεοδωράκος:

Για τη πρώτη του εμπειρία στο πρωτάθλημα της Α2: “Είναι σίγουρα μεγάλη η αλλαγή σε σχέση με την Α΄ ΕΣΚΑ. Πρόκειται για ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πολλά επίπεδα επάνω, με περισσότερες απαιτήσεις σε δουλειά και προσπάθεια. Είμαι τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία από τον Αετό να αγωνιστώ στην Α2. Από τη πρώτη στιγμή όλοι με έκαναν να νιώσω μέλος της ομάδας. Από τον Μάκη Σοφρωνιάδη που με εμπιστεύθηκε, μέχρι όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες, με αντιμετώπισαν σαν ισότιμο μέλος της ομάδας και όχι σαν “μικρό”. Το κλίμα στον Αετό είναι εξαιρετικό και αφού τελειώσει πρώτα η σεζόν και πετύχουμε τον στόχο μας, βασική μου προτεραιότητα είναι να παραμείνω στον Αετό”.

Για την πορεία της ομάδας: “Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει ακόμη καλύτερα και να είχαμε τουλάχιστον μία – δύο νίκες παραπάνω. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην Α2 που είναι και ο μεγάλος μας στόχος”.

Για το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας: “Στην έδρα μας παίζουμε πάντα καλύτερα και αυτό το έχουμε δείξει καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η Δόξα είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες με έφεση στην επίθεση. Πιστεύω όμως ότι μπορούμε άνετα να την κοντράρουμε, καθώς διαθέτουμε και εμείς καλή ομάδα και ικανό υλικό. Σημεία “κλειδιά” θα είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού του αγώνα. Χρειάζεται επίσης μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και να περιορίσουμε σημαντικούς παίκτες του αντιπάλου όπως οι Κυρίτσης, Αποστολίδης και Σκλάβος. Είναι ένα ματς που μπορούμε να το κερδίσουμε και να αποκτήσουμε μεγάλο προβάδισμα στη “μάχη” για τη παραμονή μας στην Α2″.