Θετικό κρούσμα στον Φίλιππο Βέροιας, αναβάλλεται το ματς με τον Πανερυθραϊκό

Στην αναβολή του ματς του Φιλίππου Βέροιας με τον Πανερυθραϊκό προχώρησε η ΕΟΚ, μετά την γνωστοποίηση θετικού δείγματος παίκτη των γηπεδούχων. Η διοίκηση του Φιλίππου ενημέρωσε άμεσα για το κρούσμα, ενώ προχώρησε και στην αναστολή όλων των δράσεων του σωματείου, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Η ανακοίνωση της αναβολής αναφέρει:
“Εξαιτίας επιβεβαιωμένου κρούσματος ιού covid 19 στο σωματείο ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ , ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ – ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ της 10/10/2020 για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 21/10/2020 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ»”.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για το θετικό κρούσμα αναφέρει:

“Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την ύπαρξη θετικού κρούσματος COVID-19 σε αθλητή της ανδρικής μας ομάδας. Το κρούσμα διεγνώσθη θετικό την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

Σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, τον ΕΟΔΥ, την ΕΟΚ και τη Δημοτική Αρχή λάβαμε άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα.

Οι προπονήσεις του τμήματος αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας, όπως και ο επερχόμενος αγώνας της ομάδας μας στην Αθήνα με τον Πανερυθραικό.

Ευχαριστούμε θερμά τις αρχές και την Ομοσπονδία για τα γρήγορα αντανακλαστικά, την αγαστή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Γνώμονας των ενεργειών μας είναι πρωτίστως και αδιαπραγμάτευτα η υγεία των αθλητών, των προπονητών, των οικογενειών τους και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα. Θα συνεχίσουμε να τηρούμε τα πρωτόκολλα και τις απαραίτητες διαδικασίες για να ξεπεράσουμε ως ομάδα και οργανισμός και αυτόν το σκόπελο με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο”.