Θλίψη για τον χαμό του Ραφαήλ Σκεμπέ σε Άρη Θήβας και Δάφνη Δαφνίου

Η είδηση του άδικου χαμού του 23χρονου Ραφαήλ Σκεμπέ, στο τροχαίο δυστύχημα στα Ψαχνά Χαλκίδας έχει προκαλέσει τη θλίψη σε όλο το μπασκετικό κόσμο. Στον Άρη Θήβας δεν μπορούσαν να πιστέψουν την είδηση, δεδομένου μάλιστα πως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ιθύνοντες τον σύλλογο είχαν ξεκινήσει επαφές με τον παίκτη, προκειμένου να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους για να τους ενισχύσει στην προσπάθειά τους στη Γ’ εθνική!

“Σήμερα ο μπασκετικός κόσμος θρηνεί για το αδόκητο χαμό του Ραφαήλ Σκεμπε. Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ συμμετέχει στο πένθος ενός νέου φερελπη αθλητή, ενός εξαιρετικού νέου ανθρώπου.
Καλό παράδεισο Ραφαήλ!!!”, αναφέρει η συλλυπητήρια ανακοίνωση του συλλόγου.

Όμως και η Δάφνη Δαφνίου στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν ο αδικοχαμένος αθλητής (και με την οποία είχε κερδίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική) εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: “Ο ΓΣ Δάφνη Δαφνίου με βαθύτατη θλίψη εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την συμπαράσταση στους οικείους του, για τον άδικο χαμό του νεαρού αθλητή και πρώην παίκτη της ομάδας μας Ραφαήλ Σκεμπέ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.