Θορστέινσον: «Ανυπομονώ να τεθώ αντιμέτωπος με τους καλύτερους της Ελλάδας»

thornsteinsonTο γεγονός ότι η Εθνική Ομάδα μπάσκετ θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία στο παιχνίδι της πρεμιέρας της α φάσης του EuroBasket 2017 δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο για την ομάδα της ΑΕΛ, και φυσικά για τον παίκτη μας, διεθνή με την Εθνική Ισλανδίας, Σίγκουρντουρ Θορστέινσον!

Ο Σίγκι ήταν μέλος της ομάδας της Ισλανδίας στους αγώνες που της έδωσαν το εισιτήριο για την α’ κατηγορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ στους αγώνες που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στην Ελβετία, και την ευκαιρία βέβαια να αγωνιστεί απέναντι στην Εθνική Ελλάδος, στις 31 Αυγούστου στο Ελσίνκι της Φιναλνδίας!

Τα πειράγματα στον Σίγκι είναι πλέον… καθημερινά, ενώ οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν για το τι θα γίνει στην αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο εθνικές ομάδες. O ίδιος από την πλευρά του αναφέρει ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί απέναντι στους καλύτερους της Ελλάδας!

Να τι δηλώνει λοιπόν ο Ισλανδός διεθνής της ΑΕΛ: «Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι είναι ένα σπουδαίο γεγονός για εμάς. Είναι η δεύτερη πρόκριση της Ισλανδίας στην ιστορία της, και την τελευταία φορά δεν είχαμε κερδίσει σε κανένα παιχνίδι. Αυτή τη φορά ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στη φάση των ομίλων. Έχουμε σχεδόν την ίδια ομάδα με την προηγούμενη φορά και ξέρουμε καλύτερα κάποια πράγματα τώρα και σε τι θα συμμετέχουμε. Είμαι ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή μας αλλά φυσικά και για το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην στην Ελλάδα. Στα χαρτιά δεν έχουμε ούτε μία πιθανότητα απέναντι στην Ελλάδα! Δεν έχουμε παίκτες που να αγωνίζονται σε ομάδες του ΝΒΑ ή της Ευρωλίγκας. Αλλά παίζουμε γρήγορα και με γρήγορες επιστροφές. Πάντα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι άκρως ενδιαφέρον και προσωπικά ανυπομονώ να τεθώ αντιμέτωπος με τους καλύτερους της Ελλάδας»!