Ισχυροποιεί την περιφέρεια με Ματενίδη η Καστοριά!

kastoria-logoΚάθε πρόκληση μπορείς να την αντιμετωπίσεις κατάλληλα όταν έχεις στην διάθεση σου τα κατάλληλα «όπλα» και στην Καστοριά ενισχύθηκαν μ΄ ένα από τα καλύτερα, τον Ορέστη Ματενίδη. Ο πολύπειρος παίκτης θα βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Σούλιου στην νέα της προσπάθεια στη Β΄ Εθνική προσφέροντας τις πολύπλευρες ικανότητες του στην περιφέρεια ως γκάρντ(1-2) οι οποίες μάλιστα έχουν αποδειχτεί πολύτιμες σε ουκ ολίγες ομάδες μέχρι σήμερα και σε πολλές κατηγορίες.

Ο 28χρονος καλαθοσφαιριστής με ύψος 1.89 αγωνίστηκε και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στην Β΄ Εθνική φορώντας τότε την φανέλα της ΧΑΝΘ με την οποία είχε κερδίσει μια χρονιά πριν την άνοδο από την Γ΄. Ο νέος γκάρντ της Καστοριάς έχει κατακτήσει πρωτάθλημα όχι μόνο με την ΧΑΝΘ αλλά και με τον ιστορικό ΟΦΗ το οποίο μάλιστα συνοδεύτηκε και με άνοδο στην Α2.

Ο Ματενίδης ξεκίνησε ως πρωταθλητής έχοντας κερδίσει πανελλήνιο σχολικό τίτλο με τον Μαντουλίδη ενώ έπαιξε στην συνέχεια στον Μακεδονικό, στην Μακάμπη, στην Γουμένισσα την χρονιά που συμμετείχε στην Β΄ Εθνική, ενώ έχει και εμπειρία από Α2 αγωνιζόμενος με ICBS, ΚΑΟΔ και Δόξα Λευκάδας.