Ιωνικός Νίκαιας: “Είμαστε εδώ να συμβάλλουμε στις προσπάθειές τους να επιστρέψουν στην κανονικότητα”…

Συγκλονισμένοι είναι και στον Ιωνικό Νίκαιας από την ανείπωτη καταστροφή στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, της Ελευσίνας, της Νέας Περάμου. Περιοχές τις οποίες οι αθλητές του συλλόγου επισκέπτονται συχνά στο πλαίσιο αγώνων, είτε αυτοί είναι επίσημοι, είτε φιλικοί, δημιουργώντας φιλίες και σχέσεις με τους ανθρώπους εκεί. Και αυτή η τραγωδία που έχει πλήξει την περιοχή, κάνει τους ιθύνοντες το νικαιώτικο σύλλογο να έχουν στραμμένη τη σκέψη τους σε όλους εκείνους του φίλους. Διότι, όπως τονίζουν “… το μπάσκετ μας έχει ενώσει πολύ περισσότερο από το να μοιραζόμαστε απλές χαρές και λύπες”, επισημαίνοντας ότι “είμαστε εδώ να συμβάλλουμε στις προσπάθειές τους να επιστρέψουν στην κανονικότητα”…

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νίκαιας αναφέρει:

“Όπως όλη η Ελληνική κοινωνία, η οικογένεια του Ιωνικού Νίκαιας είναι συγκλονισμένη από την μεγάλη καταστροφή στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, της Ελευσίνας, της Νέας Περάμου. Για την οικογένειά μας οι περιοχές αυτές έχουν ιδιαίτερη σημασία. Όλα τα Τμήματα μας αγωνίζονται τακτικότατα με τις τοπικές ομάδες καλλιεργώντας το αθλητικό πνεύμα, αλλά και δημιουργώντας φιλίες με τους σημαντικούς ανθρώπους που συναντάμε στους αγωνιστικούς χώρους. Το μπάσκετ μας έχει ενώσει πολύ περισσότερο από το να μοιραζόμαστε απλές χαρές και λύπες.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους σε αυτή την ανείπωτη καταστροφή. Η σκέψη μας είναι κοντά σε φίλους και γνωστούς καθώς και σε όλους τους πολίτες της περιοχής που δοκιμάζονται στις δύσκολες αυτές στιγμές. Η αθλητική μας οικογένεια θα αναζητήσει – όταν έρθει η στιγμή και με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε – τρόπους να συμβάλλουμε στην προσπάθειες τους να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Σήμερα, τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε κουράγιο για να ξεπεράσουν τις συνεχιζόμενες δυσκολίες”.

.

Διαβάστε ακόμη…