polis_kalitheas logoΚάλεσμα στους φίλους του κάνει ο Πόλις για να βρεθούν στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρχάγγελο. Παράλληλα, πριν από την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή  στη μνήμη του φυσιοθεραπευτή του δήμου Καλλιθέας, του κυρίου Μίμη.

Αναλυτικά:

«Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε στις 3 Μαΐου τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας μας , τον τελευταίο εντός έδρας για τη φετινή χρονιά ‘με τον ΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ «ΑΓ. ΘΕΟΔ ΩΡΟΙ>> ΡΟΔΟΥ που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Εθνικής Αντίστασης (Ιφιγενείας) στις 17.00 το απόγευμα.
Εχοντας πλέον εξασφαλίσει μία ικανοποιητική θέση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής προσκαλούμε τους δημότες , και το δήμο Καλλιθέας να παρακολουθήσουν ένα αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες μπάσκετ, οι οποίες απηλλαγμένες από οποιαδήποτε σκοπιμότητα φιλοδοξούν να προσφέρουν άφθονο θέαμα σε όσους παρευρεθούν.
Στην έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του κυρίου Μίμη του φυσιοθεραπευτή του δήμου Καλλιθέας που έφυγε από κοντά μας πρόσφατα».