Κάλεσμα στον κόσμο για συσπείρωση

Niki_Volou_Basketball_LogoΣυγχαρητήρια στη Σιάτιστα για την παραμονή της στην κατηγορία αλλά και τους διαιτητές έδωσε με ανακοίνωσή της η Νίκη. Παράλληλα, η ομάδα του Βόλου καλεί τον κόσμο της να συσπειρωθεί και να μην χαθεί εν όψει της νέας προσπάθειας. 

Η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου συγχαίρει την ομάδα του Γ.Σ. Σιάτιστας για την δίκαιη επικράτησή της στο χθεσινό παιχνίδι και την παραμονή της στη Γ’ Εθνική. Ευχόμαστε η νέα σεζόν, που τη βρίσκει και πάλι στις Εθνικές Κατηγορίες, να είναι το ίδιο επιτυχημένη με την φετινή και ακόμα καλύτερη.

Συγχαίρει, επίσης, τους διαιτητές της αναμέτρησης, που παρά το γεμάτο γήπεδο και την τεταμένη ατμόσφαιρα, ήταν αμερόληπτοι κι αντικειμενικοί και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν ήθελε να αδικήσει καμία από τις δύο ομάδες.

Τέλος, καλούμε τον κόσμο της ομάδας να συσπειρωθεί και να στηρίξει τη νέα προσπάθεια του τμήματος, που ξεκινάει από σήμερα κιόλας. Μία μάχη χάθηκε, αλλά ο πόλεμος όχι. Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την Νίκη μας, πίσω στις παλιές της δόξες. Αλλάζουμε σελίδα και σε θέλουμε κοντά μας. Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται!

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής».