Κάλεσμα στον κόσμο για το μεγάλο ντέρμπι με ΧΑΝΘ

aspida xanthisΈνα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια για την φετινή χρονιά θα δώσει την προσεχή Κυριακή, η Ασπίδα Ξάνθης και η προετοιμασία γίνεται με εντατικούς ρυθμούς.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και στην ακριτική ομάδα είναι  πανέτοιμοι για την νέα «μάχη» που θα δώσουν με αντίπαλο την πολύ δυνατή φέτος ΧΑΝΘ.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην δεύτερη θέση με 26 βαθμούς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει κερδίσει το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με 62-56. Η ακριτική ομάδα η οποία είναι αήττητη μέχρι στιγμής στην έδρα της θα προσπαθήσει να πάρει την ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και αν μπορέσει εκ πρώτης να σταματήσει τα ατού του αντιπάλου, ο επόμενος στόχος θα είναι να διεκδικήσει να πάρει διαφορά πάνω από έξι πόντους(όσους είχε χάσει) ώστε σε τελική ισοβαθμία για την δεύτερη προνομιούχα θέση να έχει το προβάδισμα.

Η αποστολή της είναι σίγουρα πάρα πολύ δύσκολη μια που η ΧΑΝΘ στις 14 μέχρι στιγμής αγωνιστικές έχει μόλις δύο ήττες αλλά παίκτες και τεχνική ηγεσία στην Ασπίδα δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλος για το θετικό αποτέλεσμα.

Επειδή όμως μόνος ούτε…στον παράδεισο οι άνθρωποι της ομάδας της Ξάνθης απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους τους ζητώντας τους να δώσουν βροντερό παρόν στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής και να τους στηρίξουν στην δύσκολη αυτή αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ καλούν την προσεχή Κυριακή όλο τον φίλαθλο μπασκετικό κόσμο της πόλης να παρευρεθεί στο παλατάκι του Ευμοίρου και να γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας μας στο παιχνίδι με την ΧΑΝΘ.
Ενισχύστε το όνειρο μας, ΜΑΖΙ μπορούμε!!!».