Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Ορφέα

porgopoulos_ikaroiΧωρίς προβλήματα ολοκλήρωσαν οι Ικαροι την προετοιμασία τους εν όψει του κυραικάτικου αγώνα και ευελπιστούν όλα να κυλήσουν ομαλά και να έρθει άλλη μια εντός έδρας νίκη, στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Στέργιος Ποργιόπουλος και Γιάννης Παπαδόπουλος, έδωσαν βάση πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και στον τομέα της ψυχολογίας προσπαθώντας να τονώσουν τους παίκτες, μετά το άτυχο αποτέλεσμα και την αναπάντεχη ήττα από την Αγία Βαρβάρα, στην Καβάλα.

Οι «κυανοκίτρινοι», μετά την κακή παρένθεση, ψάχνουν να βρουν εντός παρκέ, τα βασικά συστατικά που τους έχουν οδηγήσει στην επιτυχημένη φετινή «συνταγή» και δεν είναι άλλα από την συγκέντρωση, την σκληρή άμυνα αλλά και την υπομονή στο παιχνίδι τους, προκειμένου να έρθει ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα, που θα φέρει ένα βήμα πιο κοντά την ομάδα στην άνοδο και την Β΄ Εθνική.

Η Σερραϊκή ομάδα, δεν ενδιαφέρεται για το όνομα του αντιπάλου την προσεχή Κυριακή, όπως άλλωστε κάνει κάθε εβδομάδα και όλοι μαζί, παίκτες και τεχνικό επιτελείο, μένουν προσηλωμένοι στο πλάνο και την τακτική του αγώνα, ώστε με το άκουσμα την τελευταίας κόρνας από την γραμματεία, να ξεκινήσει ακόμα ένα Σερραϊκό μπασκετικό πάρτι, όπως αυτά που μόνο οι Ίκαροι ξέρουν να χαρίζουν εδώ και παρά πολλά χρόνια στους «κυανοκίτρινους» φιλάθλους.

«Ικαρόπουλα» και γονείς θα δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του ΔΑΚ Σερρών, προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες της αντρικής ομάδας. Η διοίκηση των Ικάρων, έχει φροντίσει, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι φίλαθλοι να ψυχαγωγούνται, μέσα από αγώνες επίδειξης των παιδιών από τις Ακαδημίες, με μπροστάρη τον Παναγιώτη Σπανό, στο pre game και την ανάπαυλα του ημιχρόνου και μέσω κληρώσεων και διαγωνισμών, με προσφορές και δώρα, για όλους τους συμμετέχοντες στην γιορτή των Ικάρων.

Παράλληλα, οι Σερραίοι κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα στην κατάκτηση της νίκη:  «Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει την Κυριακή 6/3/2016 στις 18:00 με αντίπαλο τον Ορφέα Ν. Σκοπού, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».