Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας απευθύνει ο Εθνικός

Τη στήριξη των φίλων της ομάδας στην προσπάθεια που θα κάνει ο Εθνικός στο δίχως αμφιβολία δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, ζητά η διοικούσα επιτροπή του συλλόγου. Οι ιθύνοντες τον Πειραϊκό σύλλογο απευθύνουν κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, καλώντας τους να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας του Εθνικού για να είναι σε κάθε εντός έδρας ματς το “Π. Σαλπέας” κατάμεστο…

Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει:

“Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει ότι θέλει γι ακόμη μία φορά τον κόσμο να είναι ο έκτος μας παίκτης και να στηρίξει την καινούρια δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε.

Η ομάδα μας τη νέα χρονιά θα έχει έδρα το “Π. Σαλπέας”, το οποίο έχει ανακαινιστεί και θα φιλοξενήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας. Η Δ.Ε. ενημερώνει ότι στα παιχνίδια θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ για τους ανέργους θα είναι δωρεάν η είσοδος (πρέπει κατά την είσοδό τους να έχουν μαζί τους την σχετική κάρτα ανεργίας). Παράλληλα, για τα μέλη του Συνδέσμου θα υπάρχουν ειδικές τιμές, οι παλαίμαχοι θα παρακολουθούν δωρεάν τα παιχνίδια, όπως και κάθε μέλος της Ακαδημίας μας μαζί με έναν συνοδό.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχουν κυκλοφορήσει κάρτες ενίσχυσης της ομάδας αξίας 100 ευρώ. Με την αγορά της κάρτας οι φίλοι της ομάδας θα εξασφαλίσουν και δωρεάν είσοδο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Εθνικού μας.

Είμαστε σίγουροι ότι οι πολυάριθμοι φίλοι της ομάδας μας θα στηρίξουν τον Εθνικό μας και θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία μας καλώντας στο 2104170439 ή στέλνοντας email στο ethnikosbc@gmail.com.”.