Κάλεσμα του ΑΓΣΙ εν όψει Πρωτέα

Τον πρώτου του βαθμολογικού πίνακα, Πρωτέα Γρεβενών υποδέχεται στο επερχόμενο παιχνίδι ο ΑΓΣΙ και η ομάδα των Ιωαννίνων μέσω ανακοίνωσής της καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό και να ενισχύσει τους παίκτες σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή η ομάδα μας υποδέχεται τον πρωτοπόρο ομάδα Πρωτεα Γρεβενών σε παιγνίδι καταλύτη για την εξέλιξη του πρωταθλήματος όσον αφορά την πρώτη τετράδα .
Για τον Πρωτεα είναι η αρχή μιας σειράς αγώνων όπου καλείται να αντιμετωπίσει τις τρεις ομάδες που τον ακολουθούν εκτός έδρας.
Για τον ΑΓΣΙ,που βρίσκεται ένα μόλις βαθμό μακριά από την προνομιούχο δεύτερη θέση ,το παιγνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία και δυσκολία,με την νίκη να φαντάζει μονόδρομος ,αν θέλει να διεκδικήσει μια ακόμη υπέρβαση σε μια σαιζόν όπου ήδη κρίνεται πετυχημένη από την κατάληψη μιας θέσης που οδηγήσει σε αγώνα μπαράζ .

Η ομάδα μας θα χρειαστεί και αυτή την φορά την συμπαράσταση των φίλων της και τους καλεί ,με την παρουσία τους να σταθούν στο πλευρό των παικτών μας στην δύσκολη αποστολή τους».