Κάλεσμα του κόσμου από την Νεάπολη

Τους πρωτοπόρους Τιτάνες Παλαμά υποδέχεται την Κυριακή (09/04, 17.00), η Νικόπολη και σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι θέλει στο πλευρό της τους φιλάθλους της.

Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό για να στηρίξουν τους παίκτες  κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Η ανακοίνωση:

«Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται την Κυριακή 09/04 με την 22η αγωνιστική ημέρα. Η ομάδα μας υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας τους Τιτάνες Παλαμά που εδώ και πέντε αγωνιστικές βρίσκονται στην 1η θέση του ομίλου. Η ομάδα μας μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Γ.Σ. Ελιμείας στην Κοζάνη την προηγούμενη αγωνιστική υποχώρησε στη βαθμολογία και βρίσκεται στην 5η θέση του 3ου Ομίλου. Στο αντίστοιχο παιχνίδι του 1ου γύρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά Καρδίτσας η ομάδα μας είχε πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση, όμως ένα κενό διάστημα στο τέταρτο δεκάλεπτο της στοίχισε τη νίκη, με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά με 84-76. Οι παίκτες μας θέλουν να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο μπροστά στο κοινό της ομάδας μας και να επιστρέψουν στις επιτυχίες απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Το διοικητικό συμβούλιο Σ.Κ. Νικόπολη καλεί τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας να δώσουν ισχυρό παρών στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας και να δώσουν δύναμη και ώθηση στις προσπάθειες των παικτών μας. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο…».