Κάλεσμα του Τσάπα εν όψει της ανόδου!

Δύο νίκες απομένουν για να ανέβει και μαθηματικά ο Ιωνικός Νικαίας στην Α2 και ο Βαγγέλης Τσάπας είναι έτοιμος να γιορτάσει την επιτυχία μαζί με τον κόσμο. Μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας της Νίκαιας, ο πρόεδρος του συλλόγου καλεί τον κόσμο στο γήπεδο αναφέροντας ότι για επόμενα τέσσερα παιχνίδια η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά:

«Ο Βαγγέλης Τσάπας καλεί όλον τον κόσμο του Ιωνικού στο γήπεδο, από αυτό το Σάββατο στις 18:00 και όχι Κυριακή λόγω εθνικής γιορτής, δηλώνοντας ότι είναι ελεύθερη η είσοδος σ’ όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Ομάδας μας έως το τέλος της σεζόν ώστε η ατμόσφαιρα στον “Πλάτωνα” να είναι μοναδική. Συγκεκριμένα ο κ. Τσάπας τόνισε: 

Αγαπητοί φίλοι του Ιωνικού,

Το τμήμα Μπάσκετ της ομάδας μας φέτος έχει κάνει μια μαγική πορεία ανάλογη των προσδοκιών που δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι.
Απομένουν τέσσερις(4) αγώνες στο Κλειστό του “Πλάτωνα” για φέτος. 
Θα ήθελα ν’ απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σ’ όλους τους φίλους του Ιωνικού που στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά μας όλην αυτή τη χρόνια και θέλουμε να είναι όλοι παρόντες σ’ αυτά τα παιχνίδια ώστε να δημιουργήσουν αυτήν την μαγική ατμόσφαιρα που μόνο αυτός ο κόσμος ξέρει να δημιουργεί. Οι παίκτες και οι προπονητές μας έχουν ανάγκη να ζουν τέτοιες στιγμές! 
Γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση της Ομάδας μας αποφάσισε να υπάρχει ελεύθερη είσοδος για όλους τους φιλάθλους μας στα τέσσερα(4) τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μας αρχής γενομένης από το επόμενο Σάββατο στις 18:00 με το Κορωπί στον “Πλάτωνα”. Σας θέλουμε όλους κοντά μας για να δώσουμε στο γήπεδο ιωνική… μορφή! 
Του χρόνου τα ραντεβού μας θα είναι ΜΟΝΟ τα Σάββατα… 

Την Κυριακή λοιπόν όλοι στον “Πλάτωνα”!».