Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ΝΕ Μεγάριδας αποκτώντας τον Μάκη Θέο. Ο έμπειρος φόργουορντ αναμένεται να δώσει ποιότητα αλλά και λύσεις στην ομάδα στην πρώτη της παρουσία στη Γ΄εθνική. 

Η ανακοίνωση:

«ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 
ΣΤΟ «ΤΡΕΝΟ» ΤΗΣ Ν.Ε.Μ…

Ο Σεραφείμ Θέος στα μπλε!

Με την προσθήκη του Σεραφείμ (Μάκη) Θέου θωρακίζεται η Αντρική μας ομάδα για τον «Γολγοθά» του πρωταθλήματος, του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. 

Το πρωτάθλημα αναμένεται ως το πιο δύσκολο από ιδρύσεως της κατηγορίας, καθώς τα ονόματα τόσο των ομάδων που το απαρτίζουν, όσο και των αθλητών που θα τις αποτελούν είναι στην κυριολεξία εντυπωσιακά και με τεράστιο «ειδικό βάρος»! Η ομάδα μας καλείται ως νεοφώτιστη και άπειρη να αντιμετωπίσει αυτούς τους αντιπάλους με σεβασμό, με σοβαρότητα, με ανταγωνιστικότητα αλλά και με την 
ξεκάθαρη διάθεση να απολαύσει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος ευχαριστώντας τους πολυάριθμους φιλάθλους μας. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της λογικής αποκτήθηκε ο Μάκης Θέος, ένας αθλητής με πολύ βαρύ βιογραφικό, για να βοηθήσει και τα υπόλοιπα παιδιά να υλοποιήσουν όλοι μαζί τον στόχο της όσο τον δυνατόν συντομότερης εξασφάλισης της παραμονής στην κατηγορία και ακολούθως γιατί όχι 
και μιας θέσης στην 1 η πεντάδα της βαθμολογίας, που για εμάς θα θεωρηθεί πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Μάκης (γεννημένος στις 13 Απριλίου του 1984) υπήρξε διεθνής με τις εθνικές Παίδων (έπαιξε σε 23 αγώνες και σκόραρε 89 πόντους) και Εφήβων με την οποία κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια, στο Ευρωμπάσκετ του 2002 και στο Μουντομπάσκετ του 2003 (αγωνίστηκε σε 38 αγώνες και πέτυχε 241 πόντους), ενώ έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε την Ευρωλίγκα (αγωνίστηκε συνολικά 12 λεπτά σε 3 αγώνες σκοράροντας 5 πόντους), του Πανελευσινιακού, του Ολυμπιακού Βόλου, της Ολύμπια Λάρισας, των Άνω Λιοσίων, του Περιστερίου, του ΓΑΣ Αετού, του Α.Σ.Ε. Δούκα και της Α.Σ. Καρδίτσας από την οποία μεταγράφηκε στην ομάδα μας.

Παίζει στις θέσεις 3-4, έχει ύψος 2.05 και την σεζόν που μας πέρασε, και στο πρωτάθλημα της Α2, ήταν εκ των σημαντικότερων λόγων που ο Α.Σ. Καρδίτσας παρέμεινε στην κατηγορία, έχοντας 8,9 πόντους και 7,2 ριμπάουντ μ/ο σε 30 παιχνίδια.

Μάκη, καλώς ήρθες!».