Η πρόσληψη του Νίκου Χατζηπανηγύρη στον πάγκο της Νέας Ιωνίας μετά το “διαζύγιο” με τον Δημήτρη Δαμιανίδη ήταν η αρχή για το… χτίσιμο της ομάδας εν όψει του νέου πρωταθλήματος που θα την βρει στην Α’ ΕΣΚΑ.

Έτσι, μετά την πρόσφατη μεταγραφή του Σταύρου Σιώμου από τον Αργοναύτη Τριγλίας οι διοικούντες τον σύλλογο προχώρησαν σε ακόμη δύο ενισχύσεις. Ο λόγος για τους αδερφούς Γιώργο και Πέτρο Νιφόρα, οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους γνωρίζουν σαν… κάλπικη δεκάρα την κατηγορία έχοντας πλούσιες παραστάσεις στο πρόσφατο παρελθόν τους.

Ο πρώτος είναι 23 ετών, είναι παίκτης που καλύπτει τη θέση “3” και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τον Τυφώνα στην Α’ ΕΣΚΑ όντας από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας. Στο παρελθόν φόρεσε επάξια τις φανέλες του Σπόρτιγκ, της ΦΕΑ και της Παιανίας. Από την άλλη, ο αδερφός του Πέτρος είναι 20 ετών (1μ.94εκ.), αγωνίζεται στις θέσεις “1-2” και έχει φορέσει τις φανέλες του ΟΦΗ Ηρακλείου, της Παιανίας και της Πεντέλης.

Αμφότεροι δηλώνουν ικανοποιημένοι από την μεταγραφή τους και τον τρόπο που τους προσέγγισαν οι ιθύνοντες των “κυανόλευκων” και επιθυμία τους είναι να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί στη νέα τους ομάδα. Με αυτό τον τρόπο, το …ντεμαράζ της Νέας Ιωνίας (σ.σ. έχουν ήδη αποκτήσει τους Σταύρο Τρικαλιώτη, Ηλία Εμίρη, Απόστολο Παπαποστόλου) στο μεταγραφικό παζάρι συνεχίζεται, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Του Ιωάννη Νοταρά

.
Διαβάστε ακόμη…