Κέρδισε τους Τιτάνες σ’ ένα φιλικό με πολλά φάουλ

eleftheroupoliΥψηλό σκορ και πολλά φάουλ, τα οποία συνετέλεσαν στη διεξαγωγή ενός αγώνα χωρίς ρυθμό, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του φιλικού που έδωσε το Σάββατο ο ΓΣ Ελευθερούπολης με τους Τιτάνες Δράμας, εκτός έδρας. Νίκησε 85-89 κι έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει πρωταθλήματος. Τα δεκάλεπτα: 17-20, 38-41, 59-62, 85-89.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης έκαναν… κατάχρηση σφυρίχτρας. Μόνο ο ΓΣΕ, υπέπεσε σε 45 φάουλ (!!!) και οι Τιτάνες εκτέλεσαν 50 βολές. Κάπως έτσι ήρθε και το μεγάλο τελικό σκορ. Ήταν αδύνατον για τις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι από τις συνεχείς διακοπές. Παρ’ όλα αυτά ο Στέφανος Θεοδοσιάδης είδε κάποια πράγματα που ήθελε από τους παίκτες του, στο πρώτο ματς εναντίον του συλλόγου από τον οποίο ήρθε το καλοκαίρι.

Το επόμενο φιλικό ο ΓΣΕ θα το δώσει την Τετάρτη 23/9 στην Ελευθερούπολη με αντίπαλο το Παγγαίο. Θα έχει περισσότερο το χαρακτήρα εσωτερικού «διπλού» απέναντι σε μία ομάδα που φέτος θα κατεβάσει για πρώτη φορά αντρικό τμήμα, στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Στον πάγκο των φιλοξενούμενων κάθεται ο Στράτος Καγιάογλου, ο πολυνίκης τεχνικός του ΓΣΕ στις εθνικές κατηγορίες με ρεκόρ 57-34. Την Κυριακή 27/9 η ομάδα της Ελευθερούπολης θα δώσει ένα πολύ δυνατό τεστ στη Θεσσαλονίκη, με τον Ιωνικό Ιωνίας που θα λάβει μέρος στη Β’ Εθνική. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (3-4/10) θα υποδεχθεί τον Ορφέα Νέου Σκοπού. Η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής είναι προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου και ο ΓΣΕ θα υποδεχθεί το ΓΑΣ Κομοτηνή.

Τα φιλικά του ΓΣΕ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου: Ορφέας Νέου Σκοπού-ΓΣ Ελευθερούπολης 87-67
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου: ΓΣ Ελευθερούπολης-Αστέρας Καβάλας 85-78
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου: Τιτάνες Δράμας-ΓΣ Ελευθερούπολης 85-89
Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου: ΓΣ Ελευθερούπολης-Παγγαίο
Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου: Ιωνικός Ιωνίας-ΓΣ Ελευθερούπολης
Σάββατο 3 ή Κυριακή 4 Οκτωβρίου: ΓΣ Ελευθερούπολης-Ορφέας Νέου Σκοπού

Πηγή: Kavala-sports.gr