image source: magnesiasports.grΗ εντός έδρας ήττα μπορεί να… έκατσε «βαριά» στο στομάχι όλων στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, όμως υπάρχει ένα στοιχείο απ’ το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας που κρατούν και τους δίνει ικανοποίηση. Κι αυτό δεν είναι άλλο απ’ το ντεμπούτο του 13χρονου Θοδωρή Σούλη, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής απ’ τον προπονητή του Σπύρο Στρατίκη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης! Μάλιστα ο μικρός συνδύασε την παρθενική του εμφάνιση σε εθνικές κατηγορίες με ένα πολύ ωραίο καλάθι στο τέλος του αγώνα, με το γήπεδο να σηκώνεται αμέσως στο… πόδι, αποθεώνοντας τον πιτσιρικά, όπως έκαναν άλλωστε και οι συμπαίκτες του μαζί με τα ανάλογα πειράγματα.

Ο ύψους 1.80 φέρελπις καλαθοσφαιριστής, θεωρείται ένα από τα ταλέντα της Νίκης, ωστόσο η συμμετοχή του έχει να κάνει με τη γενικότερη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών. Βέβαια για τον Θοδωρή Σούλη ήταν η τυχερή του μέρα, καθώς στα 13 του να κάνει ντεμπούτο στη Β’ Εθνική, είναι κάτι που αναμφίβολα δεν το περίμενε. Πάντως ο νεαρός δείχνει καλά στοιχεία, διαθέτει προσόντα, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά.

Να σημειωθεί ότι ο μικρός καλαθοσφαιριστής τα τελευταία δύο χρόνια είναι στις επιλογές των κλιμακίων από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Δοξάκη. Η συμμετοχή του είναι απλά μία επιπλέον εμπειρία στην μπασκετική του πορεία που μόλις τώρα αρχίζει. Στην πρώτη του συμμετοχή πέτυχε και το πρώτο του καλάθι , γράφοντας και εκείνος τον δικό του πόντο στο ταμπλό παρά την ήττα.

Πηγή : magnesiasports.gr