Κίνηση αγάπης και ελπίδας από την Ευκαρπία

eukarpia-logoΣε μία σημαντική πρωτοβουλία προχωρά η Ευκαρπία, το Σαββατοκύριακο 5-6 Δεκεμβρίου καθώς θα συγκεντρώσουν στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και παιχνίδια, τα οποία θα διατεθούν εν συνεχεία σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Η ανακοίνωση:

«Π.Σ. Ευκαρπίας, Δεκέμβριος-Μήνας εκδηλώσεων με τη συμμετοχή όλων! Με αγάπη για τα παιδιά, φέτος πρώτη φορά οργανώνουμε μια κίνηση αγάπης και ελπίδας για αυτούς που την έχουν ανάγκη. Το πνεύμα των Χριστουγέννων να ’ναι αυτό που θα αγγίξει τις καρδιές όλων μας και θα δώσει ένα μήνυμα αγάπης στις οικογένειες που το χρειάζονται. Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα που θα γίνουν μαγικά και θα χαρίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Προκειμένου να το πετύχουμε όλοι μαζί και να δώσουμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς, σας περιμένουμε Σάββατο 5/12 (11.00-14.00 και 17.00-19.00), καθώς και Κυριακή 06/12 (10.00-17.00) στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ.

Σε ένα όμορφο, ζεστό και γεμάτο αγάπη περιβάλλον, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ελάτε να χαρίσουμε τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια ή ό,τι άλλο μπορούμε για να καλύψουμε ανάγκες καθημερινής επιβίωσης των συνανθρώπων μας. Επίσης, θα θέλαμε από τους μικρούς μας φίλους να μας χαρίσουν μια χριστουγεννιάτικη ζωγραφιά, γράφοντας μια ευχή έως τις 07/12, προκειμένου να στολιστεί η αίθουσα. Σας περιμένουμε στην πιο όμορφη εκδήλωση αγάπης. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλές γιορτές. Π.Σ. Ευκαρπίας. Γιατί εδώ κάτι καλό γίνεται».