Vournas-AndreasΑρκετά ενισχυμένος θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ο Κεραυνός Αιγίου, με την κίνηση… ματ που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Χάρης Μπόγδανος. Ο λόγος για την απόκτηση του 24χρονου Ανδρέα Βουρνά, που την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στον Έσπερο/ΑΟΠΑ!

Ο νεαρός άσος θα προσθέσει αρκετή δύναμη στην περιφερειακή γραμμή του Κεραυνού και κυρίως στο νευραλγικό τομέα του “1”, με τους ιθύνοντες τον Κεραυνό να αισθάνονται ικανοποιημένη με την επιτυχία τους αυτή. Μία μεταγραφική επιτυχία που ήρθε για την ομάδα του Αιγίου, καθώς ο Βουρνάς σπουδάζει στο ΤΕΙ Φυσιοθεραπείας της πόλης κι ήθελε να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στη σχολή του! Κι αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι ιθύνοντες τον σύλλογο, κερδίζοντας τις άλλες προτάσεις που είχε ο παίκτης.

Με την κίνησή του αυτή ο Κεραυνός άνοιξε… λογαριασμό και στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έως τώρα είχε προχωρήσει μόνο σε ανανενώσεις. Πλέον εκείνο που ψάχνει το προπονητικό επιτελείο είναι δύο ψηλοί, ώστε να “γεμίσει” η ρακέτα και να ενισχυθεί η φροντ λάιν.