Και τη νέα σεζόν στην Αμαλιάδα ο Συνετός

Ολοκληρώθηκε ο «γάμος» μεταξύ του Άρη Συνετού και του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, με τις δύο πλευρές να προχωρούν σε ανακοινώσεις-δηλώσεις:

Του Πάνου Σταμούλη

Αναλυτικά:

«Ανανέωσε ο Συνετός με τον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ! Ο Άρης Συνετός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΣΣΑ. Η θέληση και των δυο πλευρών για συνεργασία ήταν δεδομένη και επικυρώθηκε το βράδυ της Κυριακής . Ο Συνετός είναι Ηλείος αθλητής ,που είναι προτεραιότητα στον σχεδιασμό της ομάδας . Έχει παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες αφού αγωνίστηκε στον Κόροιβο και στα Φάρσαλα . Βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο την φετινή σεζόν.

Με τον παίκτη να υποστηρίζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον ΑΣΣΑ . Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά για να συμφωνήσουμε . Οι φιλοδοξίες μου ταιριάζουν με αυτές της ομάδας , το κλίμα είναι φανταστικό και η οργάνωση μεγαλύτερων κατηγοριών .Θέλω να τα δώσω όλα μέσα στο παρκέ για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη των προπονητών μου . Είμαι ανυπόμονος να πατήσουμε πάλι γήπεδο να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλά . Καλή χρονιά σε όλους μας».