Κακαρούδης-Ζάρας και Κουτσός-Παραλίκας μιλούν για τη δουλειά του Ganon Baker!

Μόνο τέσσερις ημέρες έχουν μείνει για την έναρξη “Ganon Baker Camp /Moudania 24-27/6”. Ετσι, δυο πολύ έμπειροι καλαθοσφαιριστές και δυο ελπιδοφόροι προπονητές μιλούν για την αξία της δουλειάς του. “Είναι από τους ανθρώπους που πραγματικά χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί.

Είναι εκπληκτική εμπειρία”, τονίζει ο Ισίδωρος Κουτσός, που μαζί με τον Σάκη Παραλίκα δούλεψαν μαζί πέρσι στο καμπ του Μίλωνα. “Είναι από τους ανθρώπους που έχει δουλέψει με τους κορυφαίους του ΝΒΑ. Οταν τέτοιοι επαγγελματίες θέλουν να δουλεύουν μαζί, τότε αυτό μιλάει από μόνο του σα γεγονός”. Από τη μεριά του ο Θόδωρος Ζάρας τόνισε. “Είναι ο κορυφαίος στο είδος του και πραγματικά το να δουλέψει κάποιος μαζί σε ένα καμπ είναι πολύ σημαντικό εφόδιο”.

Επίσης, ο Κώστας Κακαρούδης ανέφερε. “Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που πρέπει να το μαθαίνεις από τους καλύτερους και ο Ganon Baker είναι ο κορυφαίος σε αυτό που κάνει”. Υπενθυμίζεται πως “ο Ganon Baker θα είναι 24-27 Ιουνίου για ένα 4ήμερο προπονητικό πρόγραμμα Skill Development στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αθλητές 8-19 ετών που θέλουν να προπονηθούν και να βελτιωθούν με τον καλύτερο προπονητή του κόσμου στο Development. Μαζί του θα είναι ακόμα :

-η Melissa Baker WNBA και Head Coach του Southern Florida

-Ο Προπονητής Γαλάνης Δημήτριος (Ηρακλής,Καβάλα,Lukoil,Vostok65,China με θητεία σε πολλές ομάδες του NBA) Το πρόγραμμα θα διαρκεί 9:00-14:00 τις παραπάνω ημέρες -δυνατότητα διαμονής-διατροφής σε εξαιρετικό ξενοδοχείο -ηλικιακά group σε 2 γυμναστήρια -ιδιαίτερη απασχόληση πολύ μικρών παιδιών”.