Κακλαμανάκης και Ρογκαβόπουλος ταξιδεύουν με την εθνική στο Σεράγεβο

Δύο νέα πρόσωπα περιλαμβάνει το… προσκλητήριο του ομοσπονδιακού προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλου ενόψει των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας ανδρών στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Οι Δημήτρης Κακλαμανάκης και Νίκος Ραγκαβόπουλος είναι τα νέα πρόσωπα που θα φορέσουν τη φανέλα της εθνικής ανδρών, καθώς μαζί με τον Δημήτρη Φλιώνη καλούνται να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν από τα προβλήματα τραυματισμών των Γιαννόπουλου, Χρυσικόπουλου και Τολιόπουλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχωρεί τη Δευτέρα (23/11) με προορισμό τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, όπου θα δώσει τους δύο προκριματικούς αγώνες για το Ευρωμπάσκετ 2022, στο «παράθυρο» του Νοεμβρίου που θα διεξαχθεί στο Σεράγεβο με το καθεστώς της «φούσκας». Το ταξίδι, τόσο προς όσο και από την πρωτεύουσα της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης θα πραγματοποιηθεί με πτήση τσάρτερ που ναύλωσε η ΕΟΚ προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή προστασία των μελών της αποστολής.

Οι 14 παίκτες που έχει καλέσει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι οι εξής: Γιάννης Αγραβάνης (Μεσολόγγι), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Δημήτρης Κακλαμανάκης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Δημήτρης Φλιώνης (Αρης).