Καλή να είναι η αρχή και τα άλλα… έπονται

Με έναν αντίπαλο παραδοσιακά δυνατό στη Γ΄ Εθνική αλλά αρκετά ανανεωμένο και με πολλά νέα παιδιά φέτος, θα ξεκινήσει ο Ορφέας το φετινό του ταξίδι στη Γ΄ Εθνική με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη και τον Μέγα Αλέξανδρο. Ο προπονητής Παναγιώτης Σπανός με «όπλο» τη πίστη στους πρωταθλητές του, όπως τους χαρακτηρίζει, αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες του έχουν «γευτεί» έστω και μια φορά τη γλυκιά γεύση της ανόδου, θεωρεί ότι αν ξεπεράσει τη πρεμιέρα όλα θα πάνε καλά:

«Παίζουμε με μια ομάδα που προέρχεται από τη Β΄ Εθνική και η πρεμιέρα κρύβει πάντα τις δικές της παγίδες. Εμείς παίζουμε μ’ έναν αντίπαλο που φέτος δεν έχει προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφές και θα βασιστεί σε νέους κυρίως αθλητές. Εμείς μπορεί να είμαστε άπειροι σαν Ορφέας αλλά έμπειροι σαν μονάδες. Επίσης με τους επτά παίκτες μου ήμασταν και συμπαίκτες και όλοι ξέρουμε τι θα πει πρωταθλητισμός.

Στόχος μας είναι η τετράδα αλλά αν κάνουμε και τη προσθήκη που θέλουμε η σκέψη μας θα πάει στη πρώτη δυάδα. Η καλή αρχή είναι πολύ σημαντική για μας και επηρεάζει πολύ και τη συνέχεια.

Τη δεύτερη αγωνιστική έχουμε στην έδρα μας τον Ιωνικό Ιωνίας, την ομάδα με την οποία είχαμε αναμετρηθεί πριν από δύο χρόνια και δεν τα είχαμε πάει καλά και έτσι είναι ένα παιχνίδι «σημαδιακό», μια ρεβάνς».

Αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας των Σερραίων με ένα δυνατό «τεσσάρι» όπως ο Γιώργος Ασημάκης για τον οποίο εξακολουθεί να ενδιαφέρεται δεν υπάρχουν ακόμα εξελίξεις αν και όπως τόνισε ο τεχνικός του Ορφέα «τη Δευτέρα πιστεύω πως θα ξέρουμε τι θα γίνει. Αν θα συνεχίσει στους Ικάρους ή θα έρθει σε μας».