Καλαμάτα BC και Νίκος Χατζής “άνοιξαν την αγκαλιά τους” στους μικρούς φίλους του μπάσκετ!

Το Σάββατο 27/8 ήταν η “λευκή νύχτα” στην Καλαμάτα, μία βραδιά στην οποία τα καταστήματα της πόλης έμειναν ανοικτά από τις 20:00 έως το ξημέρωμα και οι κάτοικοι (και όχι μόνο) είχαν την ευκαιρία για αγορές σε χαμηλές τιμές! Τη “λευκή νύχτα” της πόλης εκμεταλλεύτηκε και η Καλαμάτα BC και μαζί με το Νίκο Χατζή “άνοιξαν την αγκαλιά τους” στους μικρούς φίλους του μπάσκετ.

chatzis_kalamatabc_source_sport365Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ο καλαματιανός σύλλογος παρουσιάσε μέρος των πρωτότυπων δράσεων του στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Τα παιδιά από 6 έως 16 ετών που θέλουν να ενσωματωθούν στο προπονητικό πρόγραμμα του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους προπονητές των ακαδημιών και να ενημερωθούν. Φυσικά οι μικροί άδραξαν τη δυνατότητα να βρεθούν δίπλα στο Νίκο Χατζή, που βρέθηκε στην εκδήλωση του συλλόγου και άκουσαν τις συμβουλές του.


Στις 3 Σεπτεμβρίου η έναρξη

Ο παλαίμαχος διεθνής αθλητής μίλησε στα παιδιά, τους μετέφερε εμπειρίες και γνώσεις για το μπάσκετ, συνεχίζοντας το έργο που κάνει στην Καλαμάτα από τη μέρα που αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Το προπονητικό πρόγραμμα της Καλαμάτα BC που απευθύνεται στους μικρούς, ξεκινά το προσεχές Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου. Και οι ιθύνοντες τον σύλλογο ευελπιστούν ότι δίπλα στους ήδη υπάρχοντες παίκτες των υποδομών, θα προστεθούν κι άλλοι παίκτες, μετά από τη δράση της “λευκής νύχτας”.

Πηγή φωτό: sport365.gr