Καλαμπάκος: « Είμαι υπεύθυνος που ο Κόροιβος βρίσκεται στην Α2»

Ακόμα μία νίκη κατέκτησε ο Χαρίλαος Τρικούπης απέναντι στον Κοροιβος Αμαλιάδας. Ο Ντίνος Καλαμπάκος ήρθε αντιμέτωπος με την ομάδα, την οποία μεχρι πριν λίγους μήνες ήταν στον πάγκο της και όπως είναι φυσικό είναι ακόμα συναισθηματικά δεμένος. 

Στις δηλώσεις του, ο έμπειρος προπονητής μίλησε για το ματς, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι ο Κόροιβος βρίσκεται στην Α2

“Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Έκανε ένα καταπληκτικό comeback από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά και από εκεί που εμείς νομίζαμε πως θα ήταν μια εύκολη διαδικασία για εμάς, τελικά στριμωχτήκαμε πολύ. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και επειδή ήμουν σε αυτή την ομάδα πέρυσι και πρόπερσι, τους εύχομαι να τα καταφέρουν. Για εμάς ήταν μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα, γνωρίζοντας ότι το ένα σενάριο που υπήρχε με ενδεχόμενο ήττας εδώ, ήταν να βγούμε 11οι εμείς και 14ος ο Κόροιβος. Πρέπει να πω συγχαρητήρια στα παιδιά, πήραν και το ρεπό τους την Καθαρά Δευτέρα. Θα συμμαζευτούν από την Τρίτη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια στο παιχνίδι με τον Ηρακλή”.

“Θέλω να πω κάποια πράγματα που δεν είναι μπασκετικά. Στον Κόροιβο πέρασα πάρα πολύ καλά, στεναχωριέμαι που ήμουν υπεύθυνος που ο Κόροιβος βρίσκεται στην Α2. Ο κύκλος αυτής της ομάδας έκλεισε πολύ βίαια και με πολύ άτσαλο τρόπο. Μου είναι στενάχωρο, είναι μια ομάδα που αγαπάω, με ανθρώπους που αγαπάω”.

Τέλος, πρόσθεσε: “Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς και ως προς την προετοιμασία και για την ψυχολογία μου. Είναι ένας τόπος που πέρασα καλά, ένας τόπος που αγάπησα. Κάναμε μια μεγάλη χρονιά την πρώτη μου σεζόν, το τελείωμα της περσινής σεζόν ήταν όμως τραγικό”. Δείτε ολόκληρη τη Συνέντευξη Τύπου του Ν. Καλαμπάκου εδώ: