Καλαμπάκος: «Το… ζουμί ξεκινάει το Σάββατο», Λίβανος: «Επιτέλους νίκησα τον Καλαμπάκο»

Πραγματοποίησε μία ανταγωνιστική εμφάνιση, η οποία όμως δεν συνδυάστηκε με τη νίκη. Ο Χαρίλαος Τρικούπης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Πανιώνιο γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το θεσμό του Κυπέλλου. Στις δηλώσεις του όμως, ο Ντίνος Καλαμπάκος στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του, τονίζοντας την ικανοποίησή του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως σημασία για την ομάδα έχει το πρωτάθλημα!

Ο Ντίνος Καμπάκος μιλώντας για το παιχνίδι, ανέφερε. «Είμαι ευχαριστημένος. Ξέχωρα από το παιχνίδι πως έγινε, το ευχάριστο είναι ότι όταν έφυγαν 2-3 φορές μπροστά στο σκορ, μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Νομίζω είμαστε ευχαριστημένοι. Η πόλη είναι ευχαριστημένη, ήρθε μια ομάδα από την Α1, να την δει και να απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι.. Ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα, ότι είναι ένα δύσκολο φορτίο… Ολοι θέλουμε χρόνο για να φτιάξουμε πράγματα, κυρίως οι ομάδες από την Α1, όταν έρχονται οι Αμερικάνοι. Το… ζουμί ξεκινάει το Σάββατο με το πρωτάθλημα, να δούμε πόσο γρήγορα θα γυρίσει ο ψηλός. Να μπούμε οργανωμένοι…».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Λίβανος είπε. «Επιτέλους κέρδισα τον Καλαμπάκο. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου για τη νίκη αλλά και στον Τρικούπη. Το παιχνίδι ήταν όπως ακριβώς το περιμέναμε. Δηλαδή την πίεση που θα ασκήσει ο Τρικούπης σε όλο το γήπεδο για να μας καθυστερήσει και να μας κλέψει κάποιες μπάλες και να μας χαλάσει το ρυθμό. Αυτό έγινε. Νομίζω σε ένα μεγάλο κομμάτι ανταποκριθήκαμε σωστά. Τα δύο σημεία που θεωρώ ότι δεν ήταν καλά ήταν το ξεκίνημα του πρώτου δεκαλέπτου, η άμυνά μας ήταν χαλαρή, λίγο πίσω από ότι έπρεπε να είναι με αποτέλεσμα να δεχτούμε κάποια σουτ… Το δεύτερο έχει να κάνει με την έναρξη του τετάρτου δεκαλέπτου, στο οποίο είχαμε μία ικανοποιητική διαφορά, κάναμε 4-5 απανωτά λάθη που δεν είχαμε πει… Στην εξέλιξη του αγώνα είχαμε καλή διαχείριση…».