Καλλινικίδης: «Δεν πάμε για… βόλτα στην Θεσσαλονίκη»

kallinikidisΗ προσπάθεια του Χολαργού ξεκινά  στο Ιβανώφειο αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή. Ο Άκης Καλλινικίδης, ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας, τονίζει σχετικά με τη νέα σεζόν και τον αγώνα με τους “κυανόλευκους”…

Για το πρωτάθλημα που ξεκινάει αύριο: «Νομίζω ότι θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τα τελευταία 3-4 χρόνια γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια και το επίπεδο στην Α2, έχει ανέβει σε μεγάλο βαθμό. Η οικονομική κρίση επηρέασε και το μπάσκετ, όπως ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο, όμως τα τελευταία χρόνια βρέθηκαν υγιείς δυνάμεις και τα δεδομένα άλλαξαν προς το καλύτερο. Στην Α2 υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ, όπως είναι ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής και γενικότερα με την αξιόλογη προσπάθεια που κάνουν και άλλοι σύλλογοι, έχει δημιουργηθεί μία πολύ ισχυρή κατηγορία».

Για το παιχνίδι του Χολαργού στο Ιβανώφειο: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, πόσο μάλλον για μας που αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Ο αντίπαλός μας έχει χτίσει ένα δυνατό σύνολο που έχει ως στόχο την άνοδο και γνωρίζουμε την δυναμική του, όμως δεν πάμε για… βόλτα στην Θεσσαλονίκη. Και εμείς είμαστε μία ομάδα που έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη και θέλουμε να αποδείξουμε στο παρκέ ότι οι παίκτες που ήρθαν φέτος στον Χολαργό, μπορούν να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν τεθεί. Όχι μόνο το Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή, αλλά κάθε αγωνιστική, θα πρέπει δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».