“Καλύτερα Τυχερός παρά Ικανός”: παρουσιάζεται το βιβλίο του Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου

Την προσεχή Δευτέρα 30/9 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Δίας” του Mediterranean Palace, η Η παρουσίαση του βιβλίου του Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου “Καλύτερα Τυχερός παρά Ικανός”. Το βιβλίο παρουσιάζεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων με με νεοπλασματικές ασθένειες «ΛΑΜΨΗ», στον οποίο και θα διατεθεί μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γιάννης Πανούσης, πρ. Πρύτανης ΔΠΘ, τ. Υπουργός, Γιώργος Λυσαρίδης, πρ. Γ.Γ.Α. και Υ.Μ.Θ., ο Μάκης Βοϊτσίδης, δικηγόρος και δημοσιογράφος, πρ. Πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ και ο Μίμης Γραμματικούδης, Αντι/δρος Αρείου Πάγου ε.τ., οι οποίοι και θ’ αναφερθούν για τους παράγοντες τύχη και ικανότητα στη ζωή μας, ενώ μονόπρακτα θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Αντώνης Αντωνίου και η Άνοιξη Χατζηελευθερίου. Όσοι επιλέξουν να βρεθούν στην αίθουσα “Δίας” του Mediterranean Palace θα έχουν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν όμορφη μουσική εγχόρδων, με υπέροχη θέα στον Θερμαϊκό.

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΛΑΜΨΗ», οι Εκδόσεις Πηγή και ο Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου προσκαλούν άπαντες στην παρουσίαση βιβλίου “Καλύτερα Τυχερός Παρά Ικανός”, την οποία θα συντονίσει ο Χριστόδουλος Οικονομίδης, πρ. Δήμαρχος Καλαμαριάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται κράτηση θέσης.