Κανονίδης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους»

Η Δάφνη Δαφνίου αντιμετωπίζει σήμερα (15/10, 17:00) την Λάρισα για την 2η Αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ανδρέας Κανονίδης μίλησε στην επίσημη σελίδα της Δάφνης για το ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα και την σημερινή αντίπαλο από το Πρωτάθλημα της Basket League, ενώ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Αρχικά, ο Ανδρέας Κανονίδης αναφέρθηκε στη διοργάνωση της Α2: «Το κακό μας ξεκίνημα σίγουρα μας έχει απογοητεύσει, γιατί ξέρουμε τις δυνατότητές μας ως ομάδα. Το 0/2 δεν μας αντιπροσωπεύει. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας. Πιστεύω ότι από το επόμενο παιχνίδι θα δείξουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έχουμε δείξει στο Πρωτάθλημα μέχρι τώρα».

Στη συνέχεια, δήλωσε για το ματς του Κυπέλλου «Σήμερα έχουμε μια ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή έναντι σε μια καλή ομάδα της Basket League. Πιστεύω αν παίξουμε όπως μπορούμε, θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους και από εκεί και πέρα θα πάρουμε ότι μας αναλογεί από το ματς».

Τέλος, ο έμπειρος Forward τόνισε: «Ο κόσμος έχει στηρίξει την ομάδα μέχρι τώρα και το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι γεμίζει. Θέλουμε και στο παιχνίδι με τη Λάρισα το γήπεδο να είναι γεμάτο και να κάνουμε χαρούμενους όσους έρθουν με μια πολύ καλή εμφάνιση».