ΚΑΟ Κορίνθου: “Φαίνεται ότι η παρουσία μας στην κατηγορία “ενοχλεί” κάποιους”…

Μια ήττα είναι πάντα μέσα στο… πλαίσιο του παιχνιδιού. Το ζητούμενο είναι ωστόσο υπό ποίες συνθήκες “έρχεται” αυτό το αποτέλεσμα και ποιοί παράγοντες παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Και αυτό είναι το σημείο στο οποίο στέκονται στον ΚΑΟ Κορίνθου, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους στρέφουν τα βέλη τους κατά της διαιτησίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “… φαίνεται ότι η παρουσία μας στην κατηγορία “ενοχλεί” κάποιους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΑΟ Κορίνθου αναφέρει:

“Για ακόμα μια φορά βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να αποφύγουμε κάθε μπασκετική ανάλυση και να ασχοληθούμε με θέματα διαιτησίας. Δυστυχώς στο παιχνίδι της Κυριακής βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές, με την κυρία Κωνσταντινίδου και τον κύριο Καμήτσο να θέλουν για ακόμα μία φορά να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές με τα προκλητικά τους σφυρίγματα. Αποτέλεσμα αυτών ήταν η διακωμώδηση πρωτίστως του αγαπημένου μας αθλήματος και κατ’επέκταση η ήττα την ομάδα μας από την ομάδα της Νίκαιας.
Είμαστε μία ομάδα που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Β’ Εθνική Κατηγορία, με παίκτες που έχουν κάθε δικαίωμα να παλέψουν επί ίσοις όροις μέσα στο παρκέ τις όποιες πιθανότητες παραμονής της ομάδας μας. Φαίνεται ότι αυτή η πρώτη μας παρουσία “ενοχλεί” κάποιους, αλλά πλέον και ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την ομάδα μας και δε θα δείξουμε καμία ανοχή στα επόμενα παιχνίδια. Και δεν είναι η πρώτη φορά που μας αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο και ειδικά η εν λόγω κυρία.
Τέλος, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για την υπερπροσπάθεια, διάθεση και αγωνιστικότητα που έδειξαν στο παιχνίδι της Κυριακής, φτάνοντας πολύ κοντά σε μία τεράστια νίκη.

Με τιμή.
Το Δ.Σ. του ΚΑΟ Κορίνθου”

.
Διαβάστε ακόμη…