Καράμπελας: «Στο Ιλιον υπάρχει υγιές υπόβαθρο»

karabelasΟ κόουτς Γιάννης Καράμπελας είναι από τους προπονητές που δηλώνει πολύ συχνά παρών στο ραντεβού με την επιμόρφωση κι αυτό έγινε και στο Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης “Μάκης Δενδρινός”. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το νέο βήμα της καριέρας του αλλά και για τους λόγους που προσπαθεί να βρίσκεται σε όλα τα Σεμινάρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συνεργασία με την ομάδα της Ένωσης Ιλίου:

Η Ένωση Ιλίου ήταν το πρώτο σωματείο που με εμπιστεύτηκε πριν 12 χρόνια. Τότε η ομάδα αγωνιζόταν στην Β’ ΕΣΚΑ και χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω σε γνώριμα μέρη για εμένα. Στο Ίλιον έχω πολλούς φίλους, καθώς όλο το προπονητικό τιμ έχουμε υπάρξει συμπαίκτες, ενώ και με την διοίκηση έχω συνεργαστεί ξανά. Υπάρχει ένα υγιές υπόβαθρο εδώ για να ξεκινήσουμε και να δημιουργήσουμε κάτι ωραίο που σαν στόχο θα έχει τον πρωταθλητισμό.

Για την παρουσία του στο Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης “Μάκης Δενδρινός” και τη σημασία της επιμόρφωσης στους προπονητές:

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να παρακολουθώ όλα τα Σεμινάρια. Όπως κι οι περισσότεροι συνάδερφοι έχω βοηθηθεί κι έχω πάρει πολλές ιδέες μέσα από αυτά τα Σεμινάρια. Δεν είναι μόνο όσα μαθαίνεις αλλά έχει να κάνει με πολλά περισσότερα. Κάθε ομιλία είναι μία ευκαιρία να ακονίσεις το μυαλό και επεκτείνοντας αυτά που βλέπεις να καταφέρεις να τα προσαρμόσεις στη δική σου φιλοσοφία. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Σύνδεσμος φροντίζει πάντα εκτός από τους αξιόλογους Έλληνες συναδέλφους να φέρνει και προπονητές από το εξωτερικό.