Καρέ αγώνων…για αρχή

basketball_chairsΔεύτερος γύρος, δεύτερος όμιλος, δεύτερη σειρά «μαχών» στην οποία έχουν όλοι δικαίωμα αλλά και ευκαιρία να ανατρέψουν ότι αρχικά είχε συμβεί με μια νίκη μεγαλύτερη από την ήττα που είχανε δεχθεί.

Αρχικά, η πρώτη «δόση» από την πρεμιέρα του δεύτερου μέρους θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο και θα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια ενώ τα άλλα δύο θα γίνουν την προσεχή Τετάρτη λόγω εκλογών, το ντέρμπι κορυφής Πολύγυρος- Ευκαρπία και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στους Ικάρους Σερρών και τον Μακεδονικό.

Ας πάμε όμως στα σημερινά παιχνίδια.

Την ρεβάνς λοιπόν όπως προαναφέραμε και στην αρχή, θα προσπαθήσει να πάρει ο Μαντουλίδης στο παιχνίδι με τον Ορφέα αν και μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού θα παίξουν στο γήπεδο του Ν. Σκοπού Σερρών όπως και ο Ζέφυρος που είχε στραβοπατήσει απέναντι στο ΠΚ Νεάπολης και τώρα έχει μια δεύτερη ευκαιρία την οποία θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν και οι Τιτάνες Δράμας όσο δύσκολη κι αν είναι η αποστολή τους απέναντι στον δυνατό και φέτος Ιωνικό.

Τέλος, όσον αφορά τα σημερινά παιχνίδια ο ΚΑΟΣ είχε κάνει την καλύτερη αρχή με ένα διπλό μέσα στην έδρα της ομάδας της Ελευθερούπολης και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα διπλασιάζοντας τις επιτυχίες επί του εν λόγω αντιπάλου, φτάνοντας στις επτά συνολικά νίκες και πλησιάζοντας λίγο περισσότερο στη μέση στης βαθμολογίας

 Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Ορφέας Ν. Σκοπού – Μαντουλίδης (Ν. Σκοπού, 18:00)
Ζέφυρος ’02 – ΠΚ Νεάπολης (ΔΑΚ Περαίας, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Ιωνικός Ιωνίας (ΔΗΓΑ Δράμας, 18:00)
ΚΑΟΣ – Ελευθερούπολη (ΕΑΚ Σταυρούπολης, 15:00)
ρεπό η Αγ. Βαρβάρα
28/1
Πολύγυρος – Ευκαρπία (Πολύγυρου, 19:00)
Ικαροι Σερρών – Μακεδονικών (ΔΑΚ Σερρών, 19:00)