Καρέ ανανεώσεων από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τέσσερα από τα βασικά “γρανάζια” που οδήγησαν την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στη Γ’ εθνική θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του συλλόγου. Οι Πανταζής, Μιχαήλ, Μουζακίτης και Γιωτάκης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον γιαννιώτικο σύλλογο, που θέλει τη νέα περίοδο να κάνει το βήμα για πιο ψηλά.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο « ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BC » ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Μίμη Πανταζή, Μάριο Μιχαήλ , Γιάννη Μουζακίτη και Νίκο Γιωτάκη.
Η επιτυχημένη περιφερειακή γραμμή που διέθετε η ομάδας μας την περυσινή χρονιά και την οδήγησε στην Γ’ Εθνική παραμένει για μια ακόμη σεζόν ώστε να την βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους της. Ο Μίμης Πανταζής ένας αθλητής με ικανότητες τόσο στο περιφερειακό σκοράρισμα, όσο και στην άμυνα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για μια ακόμη χρονιά. Ο Μάριος Μιχαήλ αποτέλεσε πέρυσι το βασικό play maker της ομάδας και για μια ακόμη χρονιά θα πορευτούμε μαζί στην προσπάθεια να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ο Γιάννης Μουζακίτης βασικό εργαλείο στην οργάνωση της ομάδας και πολύτιμος σκόρερ, με τις εμπειρίες που διαθέτει θα αποτελέσει και φέτος σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας. Τελευταίος της τετράδας ο έμπειρος γκαρντ Νίκος Γιωτάκης με τα πλούσια αθλητικά του προσόντα την πιεστική του άμυνα θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας.
Ευχόμαστε και στους τέσσερις αθλητές μας υγεία πάνω από όλα και μαζί θα οδηγήσουμε την ομάδα μας και την εφετινή χρονιά στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία”.

.
Διαβάστε ακόμη…