Καραγιάννης: «Είμαστε πλέον ένα κομματάκι»

Έπειτα από πέντε χρόνια (ήταν ξανά τη σεζόν 2006-07) ο Ιωνικός επιστρέφει στη Β’ εθνική. Η ομάδα της Νίκαιας πανηγύρισε την δεύτερη άνοδο μέσα σε δύο χρόνια και πλέον μπορεί να κοιτάει ακόμα πιο ψηλά. Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Καραγιάννης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (για την πολυπόθητη άνοδο, τον αγώνα μπαράζ με τον Εθνικό αλλά και για τον Ιωνικό που δεν αξίζει να βρίσκεται στη Β’ εθνική.

Αναλυτικά:

Για την άνοδο του Ιωνικού:
“Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο. Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα ιστορική με τεράστια δυναμική. Τα τελευταία χρόνια διοικητικά απαρτίζεται από τρεις ανθρώπους τον Νικήτα Συμεωνίδη, τον Δημήτρη Καρτζόγλου και τον Θάνο Πάλλη, οι οποίοι από τότε που ανέλαβαν έχουν οδηγήσει την ομάδα σε δύο ανόδους. Και οι τρεις τους αγαπάνε τον σύλλογο παθολογικά γιατί είναι Νικαιώτες οπότε έχουμ συμβάλει πολύ στην άνοδο της ομάδας”.

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό:
“Αρχικά θέλω να πω ότι θεωρώ δίκαιη την επικράτηση μας. Ξεκινήσαμε εντυπωσιακά το παιχνίδι με αποτέλεσμα να πάμε στο ημίχρονο προηγούμενοι με 14 πόντους. Στη συνέχεια δεν καταφέραμε να κρατήσουμε αυτή τη διαφορά, καθώς βγήκε κούραση εξαιτίας των περιορισμένων επιλογών που έχουμε στο ρόστερ αλλά και γιατί φορτωθήκαμε με φάουλ. Ευτυχώς μέχρι το τέλος κρατήσαμε μία διαφορά νίκης βάζοντας κάποια κρίσιμα καλάθια. Πιστεύω ότι η ομάδα που άξιζε να ανέβει από αυτή τη διαδικασία ήταν ο Ιωνικός.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στους παίκτες, οι οποίοι έκαναν τεράστια προσπάθεια από τότε που ανέλαβα. Πίστεψαν σε αυτό που κάναμε και μπορέσαμε να αντιστρέψουμε μία κακή περίοδο. Πλέον στη μεγάλη και πλούσια ιστορία του Ιωνικού θα είμαστε κι εμείς ένα κομματάκι κι αυτό είναι άκρως τιμητικό”.

Για την επιστροφή του Ιωνικού στη Β’ εθνική μετά από 5 χρόνια και τους στόχους που θα έχει:
“Ως άνθρωπος του χώρου μπορώ να πω ότι ο Ιωνικός πρέπει να βρίσκεται πολύ ψηλότερα από τη Β εθνική. Από εκεί και πέρα θα γίνει μία συζήτηση με την διοίκηση προκειμένου να δούμε αν θα συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε κι έπειτα θα τεθούν οι στόχοι για τη νέα σεζόν”.