Καραγιάννης: «Η καλύτερη φετινή εμφάνιση», Μελετιάδης: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Με το «διπλό» έφυγε η Καστοριά απέναντι στον Πευκοχώρι, κατακτώντας την όγδοη νίκη της στο πρωτάθλημα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι δύο προπονητές μίλησαν για την αναμέτρηση, σχολιάζοντάς την.

Ο Νίκος Καραγιάννης από τη δική του πλευρά, δήλωσε. «Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Καταφέραμε κάποιους βασικούς παίκτες του αντιπάλου, όπως είναι ο Κιτσούλης και ο Μανούσος να τους περιορίσουμε πάρα πολύ. Είχαμε μυαλό στην επίθεση, πράγμα που μας έλειπε στο τελευταίο ματς. Ηταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδα μου. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Εμείς κρατάμε την εμφάνιση, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μας βοήθησε η αλλαγή κοινοτικού. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια».

Στην αντίπερα όχθη, ο Ευριπίδης Μελετιάδης, ανέφερε. « Η Καστοριά έπαιξε πάρα πολύ καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Επαιξε σκληρά και αυτό μας έκανε να μην έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Εμείς, στο δεύτερο ημίχρονο, στο τρίτο δεκάλεπτοι συγκεκριμένα,  που μειώσαμε από τους 11 πόντους στο καλάθι, χάσαμε 2-3 φορές είχαμε κακές άμυνες, έναν αιφνιδιασμό, εκεί ίσως να άλλαζε το μομέντουμ του αγώνα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Πάμε στο επόμενο ματς», ενώ για το γεγονός πως αν ο νέος ξένος του αντιπάλου έπαιξε ρόλο για την ήττα. «Ξέραμε ότι ήταν ένας καλός σουτέρ. Είχαμε δώσει τέτοιες εντολές, Σε δύο φάσεις που φάγαμε σουτ, φταίξαμε εμείς».

Για το παιχνίδι επίσης μίλησαν και οι παίκτες των δύο ομάδων, Αλέξης Ράπτης και Παύλος Σαββίδης.